Китайският председател Си Дзинпин изпрати поздравителна телеграма до Владимир Путин

...
Китайският председател Си Дзинпин изпрати поздравителна телеграма до Владимир Путин
Коментари Харесай

МВнР: Пекин обръща голямо внимание на стратегическото ръководство на китайския и руския президенти за двустранните отношения

Китайският ръководител Си Дзинпин изпрати приветствена депеша до Владимир Путин по случай встъпването му в служба като президент на Руската федерация, съобщи на днешната си конференция представителят на Външно министерство Лин Дзиен. Той изрази убеденост, че под управлението на Путин Русия ще продължи по пътя на националното създаване и икономическото и обществено развиване.

„ Под стратегическото управление на двамата държавни ръководители китайско-руските връзки поддържат устойчиво развиване, съдействието в другите области се основава на взаимното почитание, справедливостта и взаимната полза, което е потребно за двата народа и играе позитивна роля в стимулиране на общото развиване и напредъка на света “, уточни Лин Дзиен.

По-рано помощникът на съветския президент Юрий Ушаков заяви, че първото посещаване в чужбина на Путин след началото на новия му мандат като президент ще бъде в Китай.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед10751Нова епоха, нова вероятност за развиване /Дискусия по отношение на визитата на Си Дзинпин в Европа/Алтернативен Поглед9759Проф. Нако Стефанов за визитата на българска делегация в Китай по линия на института " Конфуций " Алтернативен Поглед13661Д-р Радко Ханджиев: Приглушени странициАлтернативен Поглед59881Проф. Нако Стефанов за трагичната орис на България в новите геополитически реалностиАлтернативен Поглед40594Проф. Нако Стефанов: " Преход към многополярност и образуване на нов международен ред " Алтернативен Поглед92788Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед76992Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически изменничества Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР