Китайският онлайн търговец на дребно Temu, собственост на PDD Group,

...
Китайският онлайн търговец на дребно Temu, собственост на PDD Group,
Коментари Харесай

Набиращият скорост китайски онлайн търговец, който ще се сбълска с европейските регулации

Китайският онлайн търговец на дребно Temu, благосъстоятелност на PDD Group, напълно скоро ще бъде подложен на строги регулации от страна на Европейски Съюз, свързани с онлайн наличието. Те към този момент се ползват за софтуерни колоси като Meta Platfroms, Гугъл и притежаваните от Илон Мъск обществени медийни платформи " Х " и TikTok, оповестява Reuters. Новината идва, откакто средномесечните консуматори в Европа на набиращата все по-голяма скорост компания за бърза електронна търговия се покачиха над основен предел.

Съгласно Закона за цифровите услуги (DSA) на Европейския съюз фирмите с повече от 45 милиона консуматори са обозначени като доста огромни онлайн платформи (VLOP) и от тях се изисква да създадат повече за битка с противозаконното и нездравословно наличие, както и с подправените артикули на своите платформи.
 Temu: Революция в шопинга или най-мощната
Temu: Революция в шопинга или най-мощната " слушалка " на Пекин?

Китайската платформа е опасност дори за огромните платформи в страна като Франция

Temu, която навлезе на пазара на Европейски Съюз през април 2023-а година, има към 75 милиона приблизително месечни дейни консуматори в Европейски Съюз за шестте месеца до 31 март тази година. Това демонстрира информация в уеб страницата на онлайн платформата за търговия на дребно. На този декор от Европейската комисия обявиха, че са наясно, че " броят на потребителите на Temu е надхвърлил прага по Закона за цифровите услуги ".

През месец март тази година, учредената от Китай онлайн платформа за продажби на фешън артикули Shein регистрира 108 милиона средномесечни дейни консуматори в Европейски Съюз. Към днешна дата разисква вероятното ѝ установяване по Закона за цифровите услуги.

Експлозивният растеж на китайската онлайн шопинг платформа Temu е без аналог в историята на интернет бизнеса и това слага съперници, регулатори и елементарни консуматори в непознати води. Електронното пазарище се катери към върха, като на жали пари по пътя си, а с изключение на доходи тя събира и потребителските привички на милиони поданици на западните страни. Предстои да разберем дали европейските регулатори ще би трябвало да вземат решение и този проблем.
 Shein и Temu гълтам потенциала на товарните самолети по света
Shein и Temu гълтам потенциала на товарните самолети по света

Надпреварата за най-бърза доставка на евтини артикули към този момент е отвън границите на здравия разум
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР