Китайските власти призовават гражданите да не поръчват стоки от чужбина,

...
Китайските власти призовават гражданите да не поръчват стоки от чужбина,
Коментари Харесай

Китай с призив към китайците: Не внасяйте стоки от чужбина заради Омикрон

Китайските управляващи приканват жителите да не поръчват артикули от чужбина, потвърждавайки, че скорошна зараза с Омикрон, открита в Пекин, е пристигнала от интернационална пратка от Канада.

Китай се бори с огнища в няколко провинции, в това число случаи на мощно заразния вид Омикрон. Повечето от инфектираните до момента са открити в Тиендзин, където на 9 декември беше открит първият случай на в страната.

Откриването на независим случай на в прилежащ Пекин през уикенда провокира паника. Проследяването е открило, че инфекцията не идва от друга провинция, а от пакет, изпратен от Торонто, през Съединени американски щати и Хонконг.
свързани новини5382на 08.05.2021
Ляо Линджу, заместник-директор на градската пощенска администрация, прикани хората да не купуват артикули от отвъдморски региони, предава БГНЕС.

Според управляващите пациентът, диагностициран в събота с разновидността Омикрон, бил си признал, че е получил пакет на 11 януари. Пакетът е изпратен четири дни по-рано.

Оттогава управляващите сложиха под карантина фамилията на пациента, куриера и над 60 други индивида като близки контакти. Тестваха повече от 16 000 души в родния квартал на пациента в Хайдиан.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР