Китайската армия ще сложи край на плановете на външни сили

...
Китайската армия ще сложи край на плановете на външни сили
Коментари Харесай

Китайското министерство на отбраната: Ще сложим край на плановете на външни сили за намеса във вътрешните работи на страната ни

Китайската войска ще постави завършек на проектите на външни сили за интервенция във вътрешнополитическите работи на КНР, а също по този начин ще спре опитите на сепаратистите да изолират Тайван. Това съобщи в понеделник формалният представител на Министерството на защитата на Китай У Чиан, разяснявайки визитата на делегацията на Конгреса на Съединени американски щати на острова, оповестява

" Народноосвободителната войска на Китай ще продължи да организира военни учения, ние уверено ще пазиме суверенитета и териториалната целокупност на нашата страна ", се споделя в изказването.

Управляващата Демократична прогресивна партия на Тайван, с американска поддръжка, с цел да упражни възпиращ резултат върху Китай " ще докара до личния си колапс ", сподели У Чиан. „ Действията, които опонират на историческия развой и също така опонират на волята на китайския народ в последна сметка са обречени на неуспех “, добави представителят на китайското министерство на защитата.

В неделя вечерта делегация от Конгреса на Съединени американски щати, водена от сенатор Ед Марки (D-Масачузетс), дойде в Тайван за двудневно посещаване. Според Министерството на външните работи на Острова в него са включени петима политици, представляващи Демократическата и Републиканската партия.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР