Киселото мляко вече не засища глада на General Mills за

...
Киселото мляко вече не засища глада на General Mills за
Коментари Харесай

Американската любовна афера с кисело мляко приключи

Киселото мляко към този момент не засища глада на General Mills за напредък. Съобщава се, че основаният в Минеаполис колос за пакетирани храни, чиито марки включват Cheerios и Wheaties, желае да продаде бизнеса си с кисело мляко в Северна Америка в договорка, която може да коства повече от 2 милиарда $.

Разговорите за продажба би трябвало да стартират като не изненада. Под управлението на шефа Джеф Харменинг General Mills се пробва да филтрира активите, които не се показват по-зле. Но слагането на табелата „ продава се “ може да е лесната част. Намирането на предстоящ покупател за бизнес с намаляващи продажби би било по-трудно. Редица компании за храни и питиета – в това число Starbucks, Kraft Heinz и McDonald’s – се борят да задържат клиентите си. Последните, писнало им от високите цени, овладяват разноските и се отхвърлят от огромните марки.

Перспективите за киселото мляко наподобяват изключително кисели. Любовта на американците към кремообразния, ферментирал млечен артикул завърши. Продажбите на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР