Киноманите по света потънаха в траур Почина Сюзън Бъкнър, запомнена

...
Киноманите по света потънаха в траур Почина Сюзън Бъкнър, запомнена
Коментари Харесай

Отидоха си култови актьори от Брилянтин и Игра на тронове

Киноманите по света потънаха в печал
Почина Сюзън Бъкнър, запомнена с ролята на Пати в емблематичния филм " Брилянтин ". Актрисата завоюва популярност, точно превъплъщавайки се в Пати Симкокс, радостната другарка на мажоретката Санди (Оливия Нютън-Джон) във филмовия мюзикъл.
 
Семейството на актрисата разкри, че си е отишла спокойно от този свят на 72 години, заобиколена от близки в Маями на 2 май, осведоми Deadline.

Приживе Сюзън се е появявала също и в няколко телевизионни излъчвания и филми, в това число вариететни излъчвания като The Mac Davis Show, Sonny and Cher и The Brady Bunch Variety Hour. Тя също беше измежду съперничките за короната на Мис Америка, представляваща щата Вашингтон през 1972 година



Сред нас към този момент не е и артистът Иън Гелдър, звездата от " Игра на тронове " и " Торчууд ". Той е умрял след борба с онкологично заболяване. Неговият брачен партньор, артистът Бен Даниелс, разгласи трагичната гибел във вторник вечерта. В Инстаграм написа, че Гелдър е бил диагностициран с рак през декември. Той разясни, че е бил подготвен да спре работа, с цел да се грижи за него, когато се наложи, само че нито един от тях не е очаквал всичко да протече по този начин бързо. Бен добави, че Иън е бил " безспорна канара " по време на тяхната връзка, траяла повече от 30 години.

" Ако не бяхме дружно, най-малко разговаряхме всеки ден ", сподели Даниелс, който е на 59 години.

Гелдър влезе в облика на Кеван Ланистър още в първия сезон на " Игра на тронове ", по-късно се снима и в следващи сезони до последния епизод на поредицата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР