Уайт Грийнсбъро Мениджър на апартамент арестуван за предполагаемо нападение на чернокожи деца

...
Кимбърли Дженингс от Грийнсбъро е обвинена в две обвинения в
Коментари Харесай

Кимбърли Дженингс от Грийнсбъро е обвинена в две обвинения в обикновено нападение над дете под 12 години. Полицията казва, че Дженингс, на 62 години, е нападнал две чернокожи деца в Sedgefield Gardens Apartments . Тя е арестувана и отведена в затвора на окръг Гилфорд.

Според жертвата, 11-годишният Джейс Юри, той и сестра му Джейла са играели в басейна на комплекса миналата седмица, когато Дженингс я ударил. Жителите са идентифицирали Дженингс като управител на имота. Джейс се застъпи за сестра си и напръска Дженингс с вода.

Прочетете повече

Освен Хали Бейли, ето и други чернокожи актьори и герои на Дисни, които обичаме

Black Gen-Zers, вие подлудявате шефа си

15 безценни черни моменти в Twitter, които си струва да запомните [Актуализирано]

„Когато вървях нагоре по стълбите, за да стигна до портата, питаха ме дали съм я ударил, защото тя първа беше ударила сестра ми. Така че аз я ударих, след като тя удари сестра ми“, обясни Джейс. „Тогава тя ми наля кока-кола и ме удари с бутилката два пъти.“ Според прессъобщение на полицията в Грийнсбъро полицаите са отговорили още на следващия ден.

Получени са заповеди и само няколко часа по-късно Дженингс е арестуван. Кадрите от инцидента се разпространяват онлайн, което предизвика щедро изливане на обществена подкрепа. Майката на братята и сестрите, Джей Юри, е благодарна, но все пак иска справедливост за децата си.

„Това, което тя му направи, ако сложа един пръст върху нея, аз съм този, който ще бъда виновен неприятности. И това просто не е готино. Ти удари детето ми, удари и двете ми деца. Вие тормозихте децата ми цяло лято и те искаха само да плуват в жегата. Просто плувайте, забавлявайте се, както трябва да се забавлявате с децата,” каза Юри.

„Изливането е страхотно и те кара да се чувстваш добре, че хората са зад теб, но някак си ме ядосва повече, сякаш съм ядосан ”, продължи тя. Семейството иска Дженингс да бъде уволнен и планира да заведе дело срещу Дженингс, както и срещу компанията за управление на имоти.

Още от The Root

Fierce Females: TV's Most Badass Black Women

Най-богатите чернокожи хора в света

24 политически карени, които трябва да седнат някъде

Регистрирайте се за бюлетина на The Root. За последните новини, Facebook, Twitter и Instagram.

Щракнете тук, за да прочетете цялата статия.

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР