Киберспециалистите от Главното управление за разузнаване на МО на Украйна

...
Киберспециалистите от Главното управление за разузнаване на МО на Украйна
Коментари Харесай

ГУРМО хакна руското министерство на отбраната - всички подробности за спецоперацията

Киберспециалистите от Главното ръководство за разузнаване на МО на Украйна (ГУРМО) реализираха още една сполучлива специфична интервенция против Русия. В резултат на DDoS офанзива те съумяха да получат достъп до сървърите на Министерството на защитата на Руската федерация, заяви УНИАН.
 
" Сега украинската спецслужба има софтуера за отбрана на информацията и шифроването, който е употребен от съветското министерство на защитата, както и масив от секретна публична документи на съветското министерство на войната ", обявиха от ведомството.
 
 ГУРМО хакна съветското министерство на защитата - всички детайлности за спецоперацията ГУРМО хакна съветското министерство на защитата - всички детайлности за спецоперацията Източник: УНИАН
Става дума за заповеди, отчети, указания, отчети и други документи, циркулиращи сред 2000 структурни звена на русското силово ведомство, отбелязва украинското военно разузнаване. " Получената информация дава опция да се откри цялостната конструкция на системата на съветското Министерство на защитата и неговите подразделения. Анализът на получените данни също оказа помощ да се разпознават генералите, други високопоставени ръководители на структурните подразделения на Министерството на защитата на Руската федерация, както и депутати, асистенти, експерти - всички, които са употребявали програмен продукт за електронно ръководство на документи, наименуван " Бюрократ ", се споделя в отчета.
 
По-специално, военното разузнаване на Украйна, да вземем за пример, разполага с формалната документи на заместник-министъра на защитата на Русия Тимур Вадимович Иванов: " Този заместител на Шойгу изигра значима роля за триумфа на хакерската атака ".
 
ГУРМО означи, че работата в киберпространството на Русия, ориентирана към възпрепятстване и парализиране на активността на силовите органи и чиновници на страната агресор, виновни за войната против украинския народ, продължава.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР