Кейт Мидълтън има способност да се свързва с всички“, разкри

...
Кейт Мидълтън има способност да се свързва с всички“, разкри
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън показва „способност да се свързва“ с „крем за зърна“ в чата казва, че аз съм Джована Флетчър на знаменитост

Кейт Мидълтън има „ дарба да се свързва с всички “, разкри Джована Флетчър – и се усеща комфортно чат по толкоз интимни тематики като крем за зърна.

Звездата от „ Аз съм звезда “ даде обещание поддръжката си за принцесата на Уелс след новината, че тя се подлага на лекуване от рак.

39-годишната писателка, актриса и водещият написа в Instagram: „ Принцесата на Уелс постоянно е водила с достолепие, прелест и съчувствие. Работата с нея постоянно дава най-хубавите уроци по какъв начин да се грижим. Как да слушате. Как да станеш „ човек “.

И в извънредно изявление в нашия подкаст Invite Only, преди Кейт да направи своето бомбено известие, Джована сподели за Кейт: „ Тя е просто брилянтна. От първия път, когато я срещнах до в този момент, към момента съм изумен от способността й да се свързва с всички. Говорихме за крем за зърна последния път, когато бяхме дружно.

„ Бяхме в банка за бебета, говорехме за това, от което се нуждаем, и явно кремът за зърна е в действителност безценен – дребното гърне е £11. Спомням си...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР