КЕЙПТАУН, Южна Африка (AP) — Луксозен круизен кораб, собственост на

...
КЕЙПТАУН, Южна Африка (AP) — Луксозен круизен кораб, собственост на
Коментари Харесай

Американски круизен кораб най-накрая получи разрешение да акостира в Мавриций, след като тестове не показват холера на борда

КЕЙПТАУН, Южна Африка (AP) — Луксозен круизен транспортен съд, благосъстоятелност на Съединени американски щати с повече от 3000 пасажери и екипаж, получи позволение да дебаркира в понеделник в остров Мавриций в Индийския океан, откакто беше подложен под карантина в морето за един ден заради опасения от допустима зараза от холера на борда, оповестиха управляващите.

Правителството на Мавриций освободи Norwegian Dawn, който е благосъстоятелност и се ръководи от основаната в Маями Компанията Norwegian Cruise Line ще дебаркира на пристанището в столицата Порт Луис, откакто здравните чиновници не откриха следи от холера при проби, извършени във водата на кораба.

Властите на Мавриций блокираха кораба да дебаркира в неделя, тъй като 15 хората на борда са били заболели от повръщане и диария. Пристанищните управляващи на Мавриций обявиха, че са взели решението „ с цел да избегнат всевъзможни опасности за здравето “ и изпратиха чиновници на борда, с цел да съберат проби за тестване.

Правителството на Мавриций сподели, че болните пасажери, които са б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР