Кевин Пенев ще представя България във втория етап от Европейската

...
Кевин Пенев ще представя България във втория етап от Европейската
Коментари Харесай

Кевин Пенев ще представя България във втория етап от Eвропейската онлайн купа по спортна гимнастика

Кевин Пенев ще показва България във втория стадий от Европейската онлайн купа по спортна гимнастика за мъже, която ще се организира тази събота (23 март).

Националът, който завоюва квота за олимпийските игри в Париж 2024, ще изиграе съчетанията си на земя и на кон с гривни в залата по спортна гимнастика в Академията, която в благосъстоятелност на фамилията му в Съединени американски щати и където сега той тренира там под управлението на някогашния национал Ивайло Граховски.

Пенев ще бъде единственият представител на България в конкуренцията, защото останалите национали ще вземат присъединяване на Държавното персонално отборно състезание в Благоевград.

Според регламента гимнастиците играят в личните си зали в реформаторски цифров спортен формат. Участниците могат да изберат на какъв брой уреда желаят да се показват. В специфичен времеви период публиката също може да се причисли, с цел да гледа надпреварата на своя телефон посредством специфичното приложение Elevien. Надпреварата е с награден фонд за първо място 400 евро, за второ - 200 евро и за трето място - 100 евро.

В първия стадий на формата Еди Пенев и Йордан Александров завоюваха първи места в надпреварите на земя и на успоредка.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР