Кешбол“ и Боен клуб“ с Брад Пит, Мандела: Пътят към

...
Кешбол“ и Боен клуб“ с Брад Пит, Мандела: Пътят към
Коментари Харесай

Сезон на Оскарите по TV1000 – всяка нощ през април

„ Кешбол “ и „ Боен клуб “ с Брад Пит, „ Мандела: Пътят към свободата “ с Идрис Елба, „ Социалната мрежа “ и „ Небраска “ са филми на седмицата
 
Вс яка нощ от 22:00 часа този април - най-известният филмотечен канал - ви кани на домашна прожекция на филм – кандидат или победител в годишната борба за най-престижната кино премия в последните 25 години!
 „ Сезона на Оскарите “ по TV1000 през април – всяка нощ в 22:00

Сезонът на Оскарите “ по TV1000 стартира в „ Очи от парадайса “ с Рейчъл Уайз, Марк Уолбърг и Сърша Ронан на 1 април, четвъртък, и продължава с: „ Добрият Уил Хънтинг “ – с Робин Уилямс, Мат Деймън, Бен Афлек на 2 април, „ Почти известни “ – с Кейт Хъдзън, Франсис Макдорманд, Били Крадъп на 3 април и „ Анонимен “ – с Рийс Ифанс, Ванеса Редгрейв, Дейвид Тюлис на 4 април.
Първият „ филм на седмицата “ в месеца на носителите и кандидатите за Оскар е „ Кешбол “ – от 5 април, понеделник. “Кешбол ” е американска спортна драма от 2011 година по сюжет на Стивън Зейлиън и Аарън Соркин . Главните функции се извършват от Брад Пит, Джона Хил и Филип Сиймур Хофман. Дебютира на фестивала в Торонто, а през януари 2012 година получава шест номинации за Оскари 2012, в това число за най-хубав филм и най-хубав артист за Брад Пит.
Били Бийн е управител на бейзболен клуб и е на път да изгуби тримата си най-хубави играчи поради по-богати тимове. Предвид финансовото положение на клуба, Бийн схваща, че би трябвало коренно да промени метода, по който набира играчи. Когато среща Питър Бранд - надарен квалифициран студент по стопанска система, той знае, че е намерил индивида, който ще му помогне да събере тим с стеснен бюджет.
 „ Кешбол “ с Брад Пит, Джона Хил и Филип Сиймур Хофман (RIP) – от 5 април

На 12 април в 22:00 дебютира „ Мандела: Дългият път към свободата “. Биографичният филм с Идрис Елба и Наоми Харис наблюдава пътя, който Нелсън Мандела изминава от детството си в провинциално градче до избирането му за президент на Южна Африка и изследва индивида, който светът не познава – фена на скъпи коли и красиви дами, боксьора запалянко и плейбой, надарения юрист и герой за независимост.
Заглавието е с номинация за Оскар за музика – за песента по текст на Боно ( U 2), която печели „ Златен глобус “ 2014 година, за какъвто филмът е номиниран и за Идрис Елба – за най-хубава основна мъжка роля, както и за автентичен саундтрак.

Идрис Елба в кадър от „ Мандела: Дългият път към свободата “
 
„ Социалната мрежа “ на режисьора Дейвид Финчър с Джеси Айзенберг, Андрю Гарфийлд, Джъстин Тимбърлейк и Руни Мара е с TV1000 дебют на 19 април в 22:00 часа.
През една есенна вечер на 2003 година студентът от Харвард и талантлив програмист Марк Зукърбърг сяда на компютъра си и стартира да работи по нова концепция.
В разгара на блоговете и програмирането, планът, стартират в спалнята му, скоро се трансформира в световна обществена мрежа и гражданска война в връзката. Само шест години и 500 милиона другари по-късно, Марк Зукърбърг е най-младият милиардер в историята. Но триумфът за бизнесмена довежда както до персонални, по този начин и до правни затруднения.
Филмът е с три награди Оскар 2013 година – за сюжета на забележителния Аарън Соркин (създател и на нашумелия тази година The Trial of the Chicago 7, както и на „ Западното крило “, „ Няколко положителни мъже “ с Том Круз и Джак Никълсън, както и на флагмана на „ Сезона на Оскарите “ по TV1000 през април – „ Кешбол “), за монтаж и за музиката на Трент Резнър и Атикъс Рос .

Джъстин Тимбърлейк в кадър от „ Социалната мрежа “ на Дейвид Финчър
по сюжет на Аарън Соркин
 
Месецът на носителите и кандидатите за Оскар по TV1000 ще кулминира във вечер на Брад Пит на 30 април , когато още веднъж можете да видите „ Кешбол “, както и паметния „ Боен клуб “ – от 22:00 часа, режисиран от Дейвид Финчър ( „ Социалната мрежа “ и „ Не казвай довиждане “ – с Бен Афлек и Розамунд Пайк, който също може да се гледа по TV1000 през април – за програмата посетете
„ Боен клуб “ – по TV1000 на 30 април от 22:00 часа - е на режисьора Дейвид Финчър , основан на едноименния разказ на Чък Паланюк, излязъл на щемпел три години по-рано. Главните функции извършват Едуард Нортън, Брад Пит и Хелена Бонам Картър .
Нортън играе ролята на анонимен повествовател – неопределен елементарен човек, неудовлетворен от живота си в постиндустриалното потребителско общество „ служител “. Заедно с Тайлър Дърдън, търговец на сапун (в ролята Брад Пит), той основава незаконна организация, „ Боен клуб “.
В концепцията на кино лентата е залегнал принцип: „ Само губейки всичко можем да реализираме същинска независимост “.
Филмът е с номинация за Оскар 2000 за звукови резултати и е на №11 в класацията на за 100-те кино лентата с най-голям рейтинг на всички времена.


Брад Пит като Тайлър Дърдън в един от най-емблематичните фрагменти от паметния „ Боен клуб “ на режисьора Дейвид Финчър
Сред другите носители и кандидати за Оскар от 22:00 часа по TV1000 са: „ Бърдмен “ с Майкъл Кийтън на 6 април, „ Стоманени магнолии “ с Джулия Робъртс на 7 април, „ Добрият овчар “ с Мат Деймън – на 8 април, „ Филаделфия “ с Том Ханкс и Дензъл Уошингтън “ на 11 април, „ Горещо кънтри “ с Гуинет Полтроу на 14 април, „ Правилата на дома “ с Чарлийз Терон на 16 април, „ Блек Хоук “ на обичания Ридли Скот на 18 април, „ Защо тъгува Гилбърт Грейп “ с Джони Деп и Леонардо ДиКаприо на 20 април, „ Клетката “ с Дженифър Лопес на 22 април, „ Небраска “ на 26 април, „ Призраците на Мисисипи “ с Упи Голдбърг и Алек Болдуин на 28 април и още...
 
За цялостната стратегия на TV 1000 посетете
Следете и
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР