Катрин Симпсън вдигаше рамене за непристойни коментари от втория си

...
Катрин Симпсън вдигаше рамене за непристойни коментари от втория си
Коментари Харесай

Перверзният втори баща на студентка я засне гола пред камерата, скрита в плюшени бонбони - но получи само `шамар по китката`

Катрин Симпсън вдигаше плещи за непристойни мнения от втория си татко години наред, само че всичко се промени, когато получи непоносимо телефонно позвъняване от брат ѝ.

Той й се обади, с цел да каже, че е намерил нейна фотография в работната й униформа на фамилния им iPad, което не беше извънредно. Но когато той изясни, че е взето от дрешника й, Катрин остана потресена.

Пастрокът на 21-годишното момиче, Пол Селууд, беше скрил камера измежду плюшените й облекла в спалнята й, тъкмо откакто тя навърши 18 години, и я гледаше гола. Той даже употребява нейното долни дрехи и нейните секс играчки - и по-късно беше наказан за воайорство, когато тя заяви на полицията.

Той се появи в живота й, когато тя беше на към девет години, откакто родителите й се разведоха. Но Катрин от Нортхемптън сподели, че никой не е повярвал, че е израснала, когато изрази угриженост за полово държание на 48-годишния Селууд.

Той направи „ неуместни мнения “ за нейното тяло и тегло. „ Веднъж, когато б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР