Като треньор Жозе Моуриньо обича да паркира автобуса“ пред вратата

...
Като треньор Жозе Моуриньо обича да паркира автобуса“ пред вратата
Коментари Харесай

Моуриньо стана автомонтьор



Като треньор Жозе Моуриньо обича да „ паркира рейса “ пред вратата на своя тим, само че като водач обича да паркира пред дома си красиви, бързи и първокласни модели. Нетърпелив да получи най-новото попълнение на своя автопарк, футболният корифей отскочи до завода на Jaguar в Солихъл, с цел да види колата си още на поточната линия и да се включи в последните действия по нейното окомплектоване. В свръхмодерната фабрика на стойност 2 милиарда английски лири португалецът облече зелената работна униформа и с упътванията на „ сътрудниците “ собственоръчно се оправи с монтирането и полирането на емблемата на Jaguar върху радиаторната решетка. Той взе участие и в други работи по интериорното съоръжение, като грижливо лъскаше детайлите и поизцапа ръцете си.



Моуриньо наблюдава от близко софтуерните интервенции по довеждане докрай на интериорното съоръжение на новия си F-Pace, който е юбилейният автомобил №  100 000 от лансирането на модела. Треньорът на „ Манчестър Юнайтед “ го хареса, откакто го тества в рискови условия върху замръзнало езеро зад Полярния кръг. Специалния е огромен обожател и специфичен клиент на Jaguar, защото през 2014-а получи първия създаден образец от спортното купе F-Type.



При визитата във фабриката той събра служащите и ги надъха с думи, които нормално кънтят в съблекалнята на „ Манчестър Юнайтед “: „ Знаете, че имаме значима работа за извършване. Искам всички да дадат се раздадат до дъно. Вие сте най-хубавите в света и би трябвало да го потвърждавате всеки ден! Трябва да вършиме това, което хората желаят чакат от вас – нещо доста особено. “

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР