Като счетоводител заявявам, че Лукойл-Нефтохим не е просрочил нито един

...
Като счетоводител заявявам, че Лукойл-Нефтохим не е просрочил нито един
Коментари Харесай

Счетоводител на Лукойл: Не сме просрочили нито един данък, всички заплати са реални!

" Като счетоводител декларирам, че " Лукойл-Нефтохим " не е просрочил нито един налог, всички заплати и осигуровки са импортирани, всички заплати са действителни ". Това съобщи Анелия Дачева пред NOVA News, счетоводител в нефтопреработвателната компания. Тя е един от нефтохимиците, които излязоха на митинг на кръговото кръстовище на Бургас към София.

Членовете на Синдиката на българските нефтохимици затвориха кръговото придвижване на изхода на Бургас, посока към Автомагистрала " Тракия " този предиобед. Служителите на бургаската рафинерия още в понеделник обявиха готовността си да пазят със всички законови средства работните си места. Решението им пристигна откакто стана ясно, че страната желае да преразгледа оставането на дерогацията за импорт и преправка на съветски нефт.

Жена с бебе също е на митинга. Мотивът й да бъде там е, че желае да има къде да се върне на работа, когато й свърши майчинството.

Според президента на Синдиката на българските нефтохимици Павлин Ваковски ръководещите " употребяват дерогацията като пешка на една шахматна дъска, употребяват и хората ".

До 12 часа кръговото кръстовище от Бургас към София остава затворено. Протестиращите нефтохимици пропущат единствено рейсове на градския превоз и коли за спешна помощ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР