Касови бележки и класови различия ни заливат тези дни в

...
Касови бележки и класови различия ни заливат тези дни в
Коментари Харесай

Евгени Минчев: Живеем живот на пържоли, наденички, пържени тиквички и негативизъм

Касови бележки и класови разлики ни заливат тези дни в обществените мрежи. Пържоли, разярени консуматори и още по-разярени браншовици са в " престрелка " един другиму, а медиите подклаждат угодливо този призрачен сън. Няма красиви тематики за отразяване, има единствено гащичките на Лили, ареста на Белослава, пържолите и какво още...

Ще кажете, че няма някое хубаво събитие да украси първите страници на медиите? Има. Ще кажете- но стига снобизъм. Добре стига, но не е ли снобизъм някъде да се хрущят пържоли на цената на остарял Фиат? Не е ли снобизъм и двете страни да си размятат остатъците онлайн? Снобизъм е. А феновете са тъжни хиени, чакащи дажбата си към екрана.

Живеем живот на пържоли, наденички, пържени тиквички и негативизъм. И гащичките на Лили. Нека ви е честито и това лято, в което няма нещо положително да ни сплоти, да ни разцъфти, да ни смъкне от пилона на безредието и безвкусието. А, да бе, то единствено един стълб ни остана да му се радваме но и там недоволни.

Мисля да предложа брак на Лили Иванова и малко да подхраним медиите с положителни вести. Виждам заглавията - " Ватман се сгоди за Вечната и Святата. Мерят си гащичките по съседски ". " Лили завещава гащичките си на лорда. Тесни са му ". " Родителите им не са поканени на сватбата ". " От Хеопсовата пирамида разискват общата им фотография там при откриването и ".

Хайде, хора, лека неделя и в случай че стане работата с Лили, пържолите са от нас.

Евгени Минчев, Facebook

* Заглавието е на редакцията
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР