Къщата в Дания, в която барабанистът на Metallica Ларс Улрих

...
Къщата в Дания, в която барабанистът на Metallica Ларс Улрих
Коментари Харесай

Ларс Улрих продава къщата си в Дания за $7 млн.

Къщата в Дания, в която барабанистът на Metallica Ларс Улрих е прекарал детството си, се предлага на пазара на недвижими парцели в северната страна за 48 млн. датски крони, което е към 6,85 млн. $.

Четириетажната постройка се намира в най-луксозната част на едно от предградията на Копенхаген - Гентофте. Тя е издигната през 1907 година и е проектирана от известния проектант Карл Брумер.

Във видео самият Lars споделя за детството си в къщата и за първите 17 години от живота си, прекарани в нея. Той споделя, че татко му е имал стая за музика, в която е слушал записи на Miles Davis и John Coltrane.



Самият Ларс е разполагал със свое помещение, в което са били барабаните му. Там е имало и стереоуредба и 700 плаката на Deep Purple.

Бащата на барабаниста - Торбен Улрих, който умря в края на предходната година, се е състезавал като професионален тенисист. Той желае синът му да поеме по неговия път и го изпраща в Съединени американски щати, с цел да тренира в академията на Ник Болетиери. Там обаче Ларс взема решение да избере музиката вместо спорта за свое занятие.

Той се мести в Лос Анджелис и пуска публикация за група в локален вестник, на която дават отговор Джеймс Хетфийлд и Хю Танер. Името Metallica е измислено от радио водещия Рон Кинтана, който търси наименование за свое метъл предаване.

Той се колебае сред " Metallica " и " Metal Mania ". Ларс Улрих го предизвиква да избере " Metal Mania ", с цел да употребява Metallica за име на бандата си. Тя е публично образувана през октомври 1981 година Останалото, както се споделя, е история.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР