Къщата в Дания, в която барабанистът на Metallica Ларс Улрих

...
Къщата в Дания, в която барабанистът на Metallica Ларс Улрих
Коментари Харесай

Искат почти $ 7 млн. за къщата в Дания, в която е отраснал Ларс Улрих

Къщата в Дания, в която барабанистът на Metallica Ларс Улрих е прекарал детството си, се предлага на пазара на недвижими парцели в северната страна за 48 млн. датски крони.

Това оповестява уеб сайтът като пресмята, че това се равнява на към 6,85 млн. щатски $.

Четириетажната постройка се намира в най-луксозната част на едно от предградията на Копенхаген - Гентофте. Тя е издигната през 1907 година и е проектирана от известния проектант Карл Брумер. По-долу може да гледате видео, в което самият Ларс разказва за детството си в къщата и за първите 17 години от живота си, прекарани в нея.

Той споделя, че татко му (легенда на датския тенис) е имал стая за музика, в която е слушал записи на Майлс Дейвис и Джон Колтрейн. Самият Ларс пък е разполагал със свое помещение, в което са били барабаните му. Там е имало и стереоуредба и 700 плаката на Deep Purple.



Както евентуално знаете, бащата на барабаниста Торбен Улрих, който умря в края на предходната година, се е състезавал като професионален тенисист. Той желае сина му да поеме по неговия път и го изпраща в Съединени американски щати, с цел да тренира в академията на Ник Болетиери. Там обаче Лерс взема решение да избере музиката вместо спорта за свое занятие.

Той се мести в Лос Анджелис и пуска публикация за група в локален вестник, на която дават отговор Джеймс Хетфийлд и Хю Танер.

Името Metallica пък е измислено от радиоводещия Рен Кинтана, който търси наименование за свое метъл предаване. Той се колебае сред " Metallica " и " Metal Mania ". Ларс Улрих обаче го предизвиква да избере " Metal Mania ", с цел да употребява METALLICA за име на бандата си.

Тя е публично образувана през октомври 1981 година Останалото, както се споделя, е история, написа през днешния ден роксайтът. 
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР