Къщата на инфлуенсърите вече започна в истинския смисъл на думата.

...
Къщата на инфлуенсърите вече започна в истинския смисъл на думата.
Коментари Харесай

Това ли е дразнител №1 в "Къщата на инфлуенсърите? Първата битка каза много!

" Къщата на инфлуенсърите " към този момент стартира в същинския смисъл на думата. Участниците разпределиха бюджета, който по традиция от риалити формати е прекомерно нищожен, и е превъзходен мотив за първите кавги в Къщата.

Е, подобен към момента няма, само че можем да кажем, че се заражда. Причината? Крис Ненков. Звездата от " София Ден и Нощ " към този момент сподели, че ще си постанова мнението, а това не се понрави на някои инфлуенсъри. И до момента в който Виктория Капитонова просто установи, че ще имат пробем с храната и неделя ще са на детокс, то Ваня от " Игри на волята " беше безапелационна - Крис си постанова мнението и това я нервира.

Виж още: По другарски? Хванаха в крачка Александра Гърдева и някогашния на Джулиана Гани

В новия епизод на шоуто стана ясно още, че Сандев е single. И макар че са разграничени, Стела го ревнува. Това показа той пред Ева, която го попита какво би се случило, в случай че тръгне да го смъква в Къщата. " Би ти сипала отрова в супата ", пошегува се той. 

Инфлуенсърите се сблъскаха и с първите игри. Една от тях беше дърпане на въже, където безапелационен победител беше тим " Огън " - този на Сандев, Tattstoner, Ева, Йоана, Крис, Стела и капитана Играта. 

Виж още: Бръмчалка №1: Новата " Мис силикон " гушна 10 бона за нищо работа

Във втората игра, която беше и логическа, спечелили бяха тим " Вода " - Ваня, Виктория, Аниста, Николас, Боян, Тинко и Карина. 

Изображение: https://www.instagram.com/tino.karaivanov/
https://www.instagram.com/evatgofficial/
https://www.instagram.com/bacesandeff/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР