Karsan ще бъде първата марка в автономния обществен транспорт и

...
Karsan ще бъде първата марка в автономния обществен транспорт и
Коментари Харесай

Karsan ще превозва пътници до летище Ротердам с автономен e-ATAK!

Karsan ще бъде първата марка в самостоятелния публичен превоз и по-специално в летищния трансфер! Karsan, който играе пионерска роля в трансформирането на публичния превоз в електрически и самостоятелен на международния пазар, изключително в Европа, продължава да печели нови позиции в бранша. Компанията подписа контракт с RET (Rotterdamse Elektrische Tram), главният оператор на публичен превоз в Ротердам, Холандия, и DAM Shuttles за даване на услуги за публичен превоз на летище Ротердам с модела без водач Karsan Autonomous e-ATAK, създаден в съдействие с ADASTEC, който предлага услуги в международен мащаб от 2021 година

Два рейса Karsan Autonomous e-ATAK, които ще транспортират пасажери и чиновници по 5-километров маршрут сред метростанция Meijersplein и летище Ротердам, като бъдат добавени към парка на RET през ноември 2024 година Заявявайки, че те играят водеща роля в трансформирането на публичния превоз в света с визията да бъдат „ една крачка напред в бъдещето на подвижността “, основният изпълнителен шеф на Karsan Окан Баш сподели: „ Договорът съставлява първия експорт на нашата компания за Холандия. Autonomous e-ATAK е модел, потвърдил триумфа си с награди и услугите си в районите, където транспортира пасажери. Благодарение на този план ние ще бъдем първата марка в света, която ще прави летищни прехвърляния с самостоятелно транспортно средство. В Холандия поддържаме нашата офанзива в бранша на самостоятелния електрически публичен превоз, която започнахме с Норвегия. Ние, като Karsan, ще продължим да сме пионери в трансформацията допълнително страни. "

В коментар по въпроса доктор Али Пекер, основен изпълнителен шеф на ADASTEC сподели: " Нашето стратегическо партньорство с Karsan играе значима роля в трансформирането на публичния превоз в международен мащаб. Продължаващото ни съдействие от 2021 година насам ни разреши да реализираме доста първи неща в електрическия самостоятелен публичен превоз. Прокарваме пътека за първи път в самостоятелен публичен превоз. Под управлението на RET, ние подхващаме решаваща стъпка към понижаване на въздействието върху околната среда, като паралелно предлагаме на нашите пасажери висок комфорт и екологична опция. Като ADASTEC, ние поредно ще оформяме бъдещето на публичния превоз в международен мащаб посредством нашите самостоятелни решения. "

Пренасяйки бъдещите технологии в наши дни и направлявайки в бранша с пионерски опити, Karsan продължава да добива нови позиции на международните пазари. Привличайки вниманието със своите нововъведения на европейския пазар на електрически публичен превоз, Karsan също продължава да прави това, което не е правено до момента в самоуправляващия се превоз. Първият експорт на Karsan за Холандия са двата самостоятелни рейса e-ATAK, първият в света серийно създаден самостоятелен рейс от равнище 4, създаден от Karsan и неговия бизнес сътрудник ADASTEC.

Окан Баш прибавя: „ Ще продължим да трансформираме публичния превоз! 67 хиляди километра опит в самостоятелното шофиране на Autonomous e-ATAK на Karsan, насъбран посредством обслужване по разнообразни направления в Съединени американски щати, Норвегия, Турция, Румъния и Франция, вършат e-ATAK първото транспортно средство в Европа, което дава самостоятелни публични транспортни услуги в града. Той обслужва Ставангер, Норвегия, от 2022 година Наскоро актуализирахме и разширихме този маршрут, позволявайки на първото самоуправляващо се транспортно средство в Европа да премине през тунел. В Холандия поддържаме нашата офанзива по отношение на самостоятелния електрически публичен превоз, който инициирахме с Норвегия. Karsan ще продължи да управлява трансформацията допълнително страни, като продължи офанзивата си към самостоятелния електрически публичен превоз. “
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР