Карлос Алкарас определено е сред най-популярните и обичани хора в

...
Карлос Алкарас определено е сред най-популярните и обичани хора в
Коментари Харесай

Местният герой: В Мурсия почетоха Алкарас с графити


Карлос Алкарас несъмнено е измежду най-популярните и обичани хора в Испания сега. Миналата година той завоюва първата си купа от Големия шлем и стана най-младият №1 в историята, като сега има действителни шансове още веднъж да се изкачи на върха в ранглистата. През декември Алкарас не съумя да зарадва съгражданите си в Мурсия с показателен мач против Пабло Кареньо Буста поради травмата в коремните мускули, само че това въобще не е понижило обичта им към него.

Училището, в което първенецът на US Open е приключил началното си обучение, откри забавен метод да уважи най-именития си ученик. На една от неговите стени е изобразен Алкарас, като за пример актьорът е употребявал детска фотография на тенисиста от учебния списък.

Предстои да разберем дали тази демонстрация на любов ще донесе шанс на Алкарас в Индиън Уелс. Испанецът ще се изправи против международния №56 Джак Дрейпър на осминафинала, като би трябвало наложително да завоюва купата, с цел да оглави ранглистата в понеделник. Тази година испанските почитатели още веднъж ще имат опцията да видят онлайн възпитаника на Хуан Карлос Фереро, защото той е удостоверил присъединяване на ATP 500 шампионата в Барселона (17-23 април), след което ще пази трофея на Мастърса в Мадрид (26 април – 7 май)
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР