Карел Вемола дебютира в UFC през 2010-а година и стана

...
Карел Вемола дебютира в UFC през 2010-а година и стана
Коментари Харесай

Живее с тигри и крокодили, но най-страшното нещо била жена му

Карел Вемола дебютира в UFC през 2010-а година и стана първият чешки войник, който е част от веригата. Въпреки това, въпреки да натрупа няколко борби в осмоъгълника през последните години, Карел стана прочут и натрупа почитатели в обществените мрежи, откакто стартира да споделя наличие, което надалеч не е обвързвано с бойните спортове.

Вемола сподели на хората по какъв начин живее с животни като тигри, лъвове, даже и крокодили...

В изявление за портала Sporf 38-годишният чех описа за всекидневието си и общуването с тези животни. „ Първият лъв, който имах, го спасих. Връзката ни стартира оттова, а те се развъждат доста. Нямаше доста място за тях, само че ги пренесох в къщата си “, стартира той.

„ Тогава си спомних за белия тигър на Майк Тайсън и си помислих, че и аз желая да имам. В последна сметка го откупих. Крокодилите? Когато бях по-малък, родителите не ми даваха да имам животни. Единствено ми разрешиха един хамстер. Един ден бях с жена ми и сина ми в зоологическата градина, а дребният видя крокодила и ме попита дали може да имаме един. Жена ми сподели, че съм вманиачен, само че аз към този момент се бях съгласил на предлагането му. След две седмици към този момент имахме крокодил в аквариум в хола. Следващата ми стъпка е да си взема слон. Всичките ми животни са гениални, защото постоянно получавам от тях това, което им дам “, продължи той.

Карел беше провокиран да отговори на въпроса кое е най-страшното нещо вкъщи му и той не пропусна опцията да уточни... брачната половинка си. „ Животните са фантастични. Ако се държиш неприятно с тях, ще имаш неприятни животни. Имам лъвове и тигри и има смисъл хората да си мислят, че ще ме изядат жив, само че те са другарски настроени. Вижте, жена ми... Тя е най-страшното нещо в нашата къща “, сподели, смеейки, се боецът в UFC.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР