Капитанът на Олимпия Любляна - Тими-Макс Елшник, отправи послание към

...
Капитанът на Олимпия Любляна - Тими-Макс Елшник, отправи послание към
Коментари Харесай

Големият герой за Олимпия: Любляна, най-накрая, заслужено!

Капитанът на Олимпия Любляна - Тими-Макс Елшник, насочи обръщение към обществеността след триумфа на отбора с елиминирането на българския първенец Лудогорец във втория прелиминарен кръг на Шампионската лига. Словенският отбор се наложи с 2:1 в реванша във вторник вечер.

„ Любляна, най-сетне! Заслужено! Благодаря ви! “, обърна се играчът към публиката, която нахлу на терена след последния съдийски сигнал.

В предходния кръг Олимпия отстрани латвийския Валмиера с две победи с по 2:1, само че признава самичък, че и двата мача не са били на равнище, по отношение на неговите стандарти. Но с изключение на двата си гола през днешния ден, Елшник се разписа и в първата среща в Разград, и без подозрение бе големият герой за своя отбор.

„ Най-важното е, че футболната европейска есен в Любляна ще бъде пълноценна! Браво на всички момчета, отлично на тима и несъмнено, на треньорите. Искам да благодаря и на баскетболистите ни отпред с Лука Дончич! За нас беше огромна чест да ни поддържат “, разяснява още героят на Олимпия пред локалната телевизия незабавно след края на срещата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР