Капитанът на е получил разрешение от клуба да се включи

...
Капитанът на е получил разрешение от клуба да се включи
Коментари Харесай

Магуайър получава по-дълга почивка

Капитанът на е получил позволение от клуба да се включи в предсезонната подготовка на по-късен стадий. Играчите на " алените дяволи " би трябвало се събират за първа подготовка в сряда, само че бранителят ще се причисли към тях идващия уикенд.

Не е ясна точната причина Магуайър да получи няколко дни спомагателна отмора, само че по всяка евентуално тя е обвързвана със абсурда, в който се забърка в Гърция. Той бе приет за отговорен за нахлуване над служител на реда, обиди и опит за рушвет след сборичкване на остров Миконос, където бе на отмора с другари. Адвокатите му апелираха присъдата и играчът го чака нов развой.

Случилото се накара Гарет Саутгейт да го извади от състава на националния тим на Англия за идните дуели от Лигата на нациите. Селекционерът организира диалог с Магуайър и се чака той да бъде извикан за дуелите на британците през октомври.

“I feared for my life”

Manchester United captain Harry Maguire tells the BBC he thought he was being kidnapped when he was arrested in Greece last week
— BBC News (UK) (@BBCNews)
Ман Юнайтед ще стартира подготовка без няколко други съществени играчи. е в изолираност, откакто даде позитивен тест за Covid-19. Аарън Уан-Бисака е в карантина след пътешестване до Дубай. В същата обстановка е и, който се завърна във Англия и би трябвало да се съобрази с условията на държавното управление за влизащи в страната.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР