Канадец пусна интернет сайт, посетителите на който се призовават да

...
Канадец пусна интернет сайт, посетителите на който се призовават да
Коментари Харесай

Интернет потребители избират име за детето на канадски програмист

Канадец пусна интернет уебсайт, посетителите на който се приканват да изберат име на момиченцето му, което би трябвало да се роди при започване на април, оповестява БГНЕС.

" Здравейте, аз се споделям Стивън и макар скептицизма на жена ми взех решение да оставя интернет да избере име на момичето ми ", написа Стивън Маклафлин в уеб страницата си.

Стивън е програмист, който живее в Британска Колумбия. Въпреки странния си метод към името на бъдещата си щерка той въпреки всичко демонстрира доза здрав разсъдък и отбелязва, че тя не трябва да получава име като WackyTaco692 да вземем за пример.

Бъдещият баща споделя също, че каквито и оферти да се явят от страна на интернет потребителите, въпреки всичко окончателният избор ще бъде изработен от него и жена му, с цел да не орисат детето си с прекомерно чудновато име.

За момента отпред при гласуването излизат имената Амелия Ол-Спарк /Amelia All-Spark/, следвано от непроизносимото Cthulhu и Лакиша /Laquisha/. От стартирането на уеб страницата преди три дни към този момент има регистрирани 1500 оферти, само че някои от тях удостоверяват опасенията на родителите за несериозно отношение - " 1 " или "!(()&&!*** ".

В гласуването до момента са взели участие 58 000 души. Окончателният резултат би трябвало да е прочут към 2 април за раждането на бебето.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР