Кампания в Колорадо, която се опитва да впише правата на

...
Кампания в Колорадо, която се опитва да впише правата на
Коментари Харесай

Групата от Колорадо казва, че има достатъчно подписи за мярка за гласуване за правата на абортите тази есен

Кампания в Колорадо, която се пробва да впише правата на абортите в конституцията на щата, е събрала задоволително подписи, с цел да сложи въпроса на гласоподаване този ноември, CBS News научих.

За да променят конституцията на Колорадо, вносителите на петицията би трябвало да съберат 124 238 подписа от гласоподавателите на щата, в това число 2% от общия брой регистрирани гласоподаватели във всеки от 35-те сенатски региона на Колорадо, съгласно кабинета на държавния секретар.

Coloradans за отбрана на репродуктивната независимост сподели, че нейните доброволци са събрали повече от 225 000 подписа и също са изпълнили условията на дистрикта. Крайният период за предаване на подписите е 18 април. Лице, осведомено с интервенцията, сподели пред CBS News, че групата чака оспорвания от страна на опозиционните групи по отношение на валидността на подписите. решение Ро против Уейд.

Миналата седмица Върховният съд на Флорида разчисти пътя за корекция в конституцията за правата на аборт, която да се появи в бюлетин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР