Камериерка от хотел в Лос Анджелис продава на търг рокля

...
Камериерка от хотел в Лос Анджелис продава на търг рокля
Коментари Харесай

Камериерка продава рокля на Лейди Гага, забравена в хотел

Камериерка от хотел в Лос Анджелис продава на търг рокля на Лейди Гага, откакто певицата я не запомнила по време на собствен престой.

Става дума за роклята, с която Лейди Гага се появи на аления килим на „ Златния глобус “ предходната година. Началната цена на тоалета е 8000 $, оповестява „ Пейдж Сикс”.

По думите на камериерката Сара Корея певицата е не запомнила скъпия тоалет след церемонията по награждаването. Към облеклото Корея е прикачила писмо с детайлностите.

Камериерката изяснява, че първо предала дизайнерската рокля на бюрото за забравени движимости в хотела, където стояла няколко месеца. Тъй като никой не я потърсил, чиновниците на бюрото, следвайки разпоредбите, я предали на този, който го е донесъл, т.е. на камериерката. Тогава тя решила да продаде тоалета на търг.

Роклята се смята за любимец на американския търг Nate D. Sanders.

Обикновено звездите наемат дизайнерски тоалети и бижута, с цел да излязат на аления килим. Но не е изключено стилната къща да е подарила на Лейди Гага лилавата рокля с дълъг шлейф, с която тя получи „ Златен глобус “ за кино лентата „ Роди се звезда “.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР