Камела Лейерт-Сегура: Страховете нарастват за безопасността на изчезналата авторка на песни и модел на Кейти Пери

...
Полицаите са били уведомени за изчезването й по-рано този месец,
Коментари Харесай

Полицаите са били уведомени за изчезването й по-рано този месец, месец след като приятели и семейство не са успели да се свържат с нея, според The ​​Los Angeles Times.

Съобщава се, че нейната сребриста кола Ford Fusion от 2010 г. е заснета от камери за видеонаблюдение в нощта след последното й виждане, но не е виждана оттогава.

Тя също е разбира, че е била изгонена от апартамента си малко преди да изчезне. Нейната 19-годишна котка Морис също е изчезнала.

Приятели на родения в Швеция музикант сега казват, че се опасяват, че тя може да е била отвлечена.

Нейната приятелка, колегата модел Сесилия Фос каза пред The ​​Independent, че е неприсъщо Лейерт-Сегура да не се свързва и каза: „Най-големият ми страх е, че някой я има и я наранява.“

Г-жа Фос също каза на Новини на очевидци на ABC7, тя се страхуваше от най-лошото, казвайки: „Бих искала да мисля, че не се е случило нищо лошо, но мисля ли, че се е случило нещо лошо? Да“.

Говорейки в същия контакт, съседите казаха, че не са виждали музиканта от седмици, отбелязвайки, че предишните добре поддържани растения на балкона й вече са мъртви.

„Изключително притеснена“

Друга приятелка, Лиз Монтгомъри – която е подала доклад за изчезнал човек за Leierth-Segura през първата седмица на август - призова за помощ в социалните медии, публикувайки в Instagram: „Това е мой личен приятел. Най-добър приятел. Хората питат така, ДА! МОЛЯ, СПОДЕЛЕТЕ - ПОМОГНЕТЕ НЕОБХОДИМ! Моят скъп приятел от над 25 години е изчезнал. ПОСЛЕДНО ВИДЯНА В БЕВЪРЛИ ХИЛС НА 29 ЮНИ 2023 г.“, написа тя.

„Изключително сме притеснени за нейната безопасност и въпреки всичките ни усилия, местните власти не успяха да я открият. Ако имате някаква информация, дори и най-малкият детайл може да помогне, моля, свържете се незабавно."

„Времето е от съществено значение"

Страница в GoFundMe, създадена от сестрата на Leierth-Segura в Швеция казва: „Изключително сме притеснени за нейната безопасност и въпреки нашите усилия, местната полиция не успя да я открие.

„Ако имате някаква информация, дори и най-малкият детайл може да помогне, моля свържете се незабавно".

Страницата за набиране на средства продължава: „Тя означава света за нас и времето е от съществено значение! Семейството и близките й в Швеция молят за вашата помощ!

„Моля, разпространете новината – споделете тази кампания за набиране на средства и ни помогнете да върнем Камела безопасно у дома“.

До момента са събрани около 30 000 датски крони, като семейството казва, че ще отидат за награждаване и покриване на разходи включително разходи за частни детективи.

Освен съавторството на Walking On Air, Leierth-Segura записа кавър на Some Velvet Morning на Lee Hazlewood и Nancy Sinatra заедно с шведската дет метъл група Entombed и пусна песни в YouTube и Spotify под нейното сценично име Камила Лейерт.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР