Камъните на късмета за 2023-та. Вижте коя зодия, какъв камък

...
Камъните на късмета за 2023-та. Вижте коя зодия, какъв камък
Коментари Харесай

Маг зодиак: Камъните на късмета за 2023-та

Камъните на шанса за 2023-та. Вижте коя зодия, какъв камък би трябвало да носи, с цел да има шанс.

Овенът е зодиакалния знак, който се свързва с любовта и пристрастеността – той е парещ, деятелен, нравствен, идеалист и странник. Най-подходящият за него драгоценен камък е хелиотропа или още прочут като кървав камък. кървавият камък е тъкмо този който има способността да ви извади от тежките обстановки. Ще ви научи да приветствате хаоса, като нужен стадий от живота, който ще ви води до ново начало.

Това е зодиакалният знак на разсъдливостта, прагматичността и обективизма. Телците имат мощно развита вътрешен глас, високи умствени качества, извънредно честолюбиви са и ненавиждат лъжата. Тъкмо поради това подобаващият камък за тях е сапфирът – прочут ни още като камъкът на истината. Сапфирът има силата да спомага за духовното развиване на телеца – обезпечава му същински нравствен комфорт и успокоение.

За будните и бързо схващащи, и приспособяващи се към всяка обстановка близнаци най-подходящ камък е ахата. Този прелестен минерал от хилядолетия въодушевява човечеството със забележителния си външен тип. Интересно е да се знае, че в никакъв случай две части ахат, даже отрязани от еднакъв камък, не си наподобяват. Съществуват доста типове ахат и до момента в който всеки от тях има свои неповторими свойства, то всички те имат нещо общо. А точно това е успокояващата сила която минерала носи, както и силата да основава чувство за естетика и мир. Има свойството да подарява притежателя си с увереност и да предизвиква увереността.

Зодиакалния знак рак се свързва с сензитивност, мекост, топлина, добрина и прилежност. Представителите му се водят най-вече от страстите и сърцето си, точно поради което най-подходящ за него е смарагдът – още прочут като камъка на любовта.    Както е известно Смарагдът е един от четирите камъка дружно с диаманта, рубина и сапфира, класифицирани като скъпоценни. Освен, че облекчава напрежението, смарагда има силата да усъвършенства паметта и да ви подари с избистрен разум. С негова помощ ще съумеете да се концентрирайте върху нещата, които в действителност желаете в живота си и ще ви помогне да ги превърнете в действителност.

Царят на животните, един от най-властните знаци в зодиака. С голямо сърце изпълнено с обич и състрадателност. Лъвът има изключителна воля и увереност, които са присъщи качества за един водач какъвто е и той. Скъпоценния камък който е най-подходящ за тази зодия е ониксът. Той има способността да ускори тези позитивни качества и по този начин да направи притежателя си още по-самоуверен, по-интуитивен и дружно с това да го защищити от отрицателната сила и злите очи. Камъкът оникс обезпечава на представителите на зодия Лъв с изключение на всичко друго и словоохотливост, словоохотливост и магнетичност, което ги трансформира във постоянно мечтана и приятна компания. Или с други думи – ониксът ускорява комуникативността и по този метод се дава опция на всички да виждат естествените им заложби и позитивни качества.

За спокойните и благоразумни на външен тип деви, в които обаче бушуват всевъзможни пристрастености, най-подходящият камък е карнеола. Карнеолът е балансиращ камък, който ще ви върне жизнеността когато имате потребност и ще подтиква творчеството и мотивацията. Дава кураж, предизвиква позитивните житейски избори и стимулира за триумф.

На изобретателната, надарена и изобретателна природа на везните отговаря перидотът. Представителите на тази зодия обичат салдото, само че не да вървят по въже, а по-скоро всичко към тях да бъде в естетика и подредено съгласно техните перфекционистични разбирания. Планетата Венера е тази, която господства над родените под знака на везните, тя се асоциира с хубостта, изкуствата, любовта и удоволствието. Смята се, че перидотът носи положително здраве, спокоен сън и мир във взаимоотношенията.

Душата и цялата същина на скорпиона е рискована! Представителите да тази зодия постоянно са жадни за нови провокации, те са същински търсачи на адреналин и са безстрашни пред всички рискове. Понякога обаче всичко това може да излезе отвън надзор и скорпионът да си нанесе повече вреди, в сравнение с изгоди. Най-подходящ камък за представителите на този зодиакален знак е берилът.

Стрелците са може би най-позитивно настроените представители на зодиака. Те са оптимисти по природа, винаги  честни и с изразено възприятие за правдивост. Често с избухлив и емоционален темперамент, бързо се палят, само че и елементарно простят. Стрелците са положителни другари, точно заради своят подкрепящ, позитивен темперамент и положително сърце. Точно заради това, за тази пламенна зодия най-подходящ камък е топаза.

Козирогът е най-упоритият, логически, непрекъснат и проникновен представител на зодиака, скъпоценният камък, който най-вече му приляга е рубинът, именуван още „ царят на Изтока “.  Рубинът като талисман има силата да притегля същинската и изпепеляваща обич, да защищава притежателя си от враговете му, да спомага за по-добрата памет и да носи забавление и жизненост.

С ексцентричната си природа водолеите елементарно основават другарства. Енергични и с неутолима жадност за живот, те са извънредно общителни, което ги прави постоянно мечтана компания. Едни от най-забавните и другарски настроени представители на зодиака. Щедри и раздаващи се, в случай че имате потребност от тях, те в никакъв случай няма да се поколебаят да ви оказват помощ. На тази топла и всеотдайна зодия чудесно дава отговор граната.

Рибите са състрадателни, с огромно въображение и артистична натура. Винаги отворени за нови другарства. Те ще ви подадат ръка когато имате потребност, без да чакат нищо в подмяна. Мили, харизматични и надеждни, родените под знака риби са този вид хора с които бихте могли да споделите всичко. Страхотни другари, които постоянно слагат непознатите проблеми пред своите. За представителите на тази зодия най-подходящ камък е аметиста.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР