Какво разкрива позицията ви на сън за вас? Ново изследване

...
Какво разкрива позицията ви на сън за вас? Ново изследване
Коментари Харесай

8 пози на сън, които разкриват какъв човек си

Какво разкрива позицията ви на сън за вас? Ново проучване разкрива какво значение има позицията ви на сън с вашата персона. От ембрион до морска звезда, разберете сами…

Позите, в които спим, не се лимитират просто го лежане по тил, по стомах и в профил. Някои хора спят най-добре в профил, до момента в който други обичат да се разтягат из цялото легло.

Изследване, извършено от английския производител на кърпи, Кристи Ингланд, се задълбочило в някои от най-популярните пози за спане и какво значат всички те. Начинът, по който спим през нощта, може да разкрие доста за нашите личностни черти, тъй че разгледайте другите позиции по-долу.

B. Лилиум

Позата лилиум е сходна на тази, на която гледате залеза на верандата: ръцете са  зад главата ви или сте ги оставили да си почиват на корема, до момента в който лежите по тил. Често това е известна позиция измежду хората, които вършат бързи дрямки.

Що се отнася до личността? Този вид спящи са положителни и обичащи да оказват помощ хора. Имат лесна, положителна настройка към света, сходно на хората, които спят странично.  Те ще създадат всичко, с цел да оказват помощ на приятелите и фамилията си, и са извънредно лоялни към тези, които са им скъпи.

C. Морска звезда

При позата за сън морска звезда човек се е разпрострял през леглото, сходно на самото морско творение. Всъщност нямате избрана позиция, само че нормално сте по тил, изпънали необятно ръцете и краката си.

Спящите по този метод нямат самообладание да оказват помощ на приятелите си. Те са отзивчиви и положителни, само че не желаят да бъдат в центъра на вниманието. Те са безгрижни и са склонни да вървят по течението. „ Това са страхотни хора, които са постоянно наоколо, хора, които са харесвани от другите и са естествени водачи “, изяснява Хелена, една от авторките на проучването.

D. Прегърнали възглавницата

Заспивате ли с ръце, увити към възглавницата? Ако е по този начин, тогава обичате да се чувствате уютно. Освен че се грижите доста персоналните си взаимоотношения, вие сте по-семейно насочени от другите.

Хелена прибавя: „ Личните връзки в живота им постоянно са най-важните неща за тях. Те са доста лоялни към своите близки, другари и семейство “.

Е. Поза ембрион

Позата ембрион е известна още като позата на бебето и изследванията демонстрират, че това е най-често срещаната поза за сън. Предишно проучване, извършено от On Health, открило, че приблизително 41% от хората спят в тази позиция. При неяспите встрани, с подвити крайници изпод – тъкмо като бебе в утробата.

„ Тази позиция има няколко разнообразни черти “, споделя Хелена. „ Харесва им възприятието за сигурност, което позицията предлага, до момента в който спят “. Като цяло това са по-чувствителни хора. Макар и по-чувствителни, те постоянно могат да проявят по-строго държание. Обичащите тази поза могат да са срамежливи, само че и се отличават повече спрямо другите хора.

F. По стомах

Спящите в стомаха са смели персони и постоянно са по-общителни от другите, само че от вътрешната страна не са толкоз уверени.

Спящите по стомах не одобряват добре рецензиите и проблемите не се отдръпват толкоз елементарно, колкото при другите. Те не се оправят добре със стресови обстановки, защото нормално са раними.

G. Прегръщащите

Подобно на ембриона, гушкащият спи, прегърнал възглавницата. Ако това сте вие, тогава ще намерите успокоение и релаксация в здравото държане на възглавницата.

– Това е симптом на любяща гушкане. Тези хора обичат да се усещат в сигурност, уютно и предпазено, само че могат да бъдат и мощни “, споделя Хелена. Тези хора ценят мощните и дълготрайни другарства, близки са със фамилията си и се грижат за сътрудниците си. Тази позиция е обвързвана и с заплеснатост. Те обичат да мечтаят, да мислят за нови благоприятни условия и са положителни в решаването на проблеми.

H. С изпънати крака

При тази поза на съня спите с изпънати ръце и крайници.

Обичащите да спят по този начин са по-лековерни хора и им би трябвало време,з а да пдоредят мислите си. Но един път създадат ли го, не можете да измененията метода им на мислене. Те могат да бъдат и по-цинични от останалите.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР