Какво доказват откритите мускули на влечуги в човешките ембриони …

...
Какво доказват откритите мускули на влечуги в човешките ембриони …
Коментари Харесай

Какво доказват откритите мускули на влечуги в човешките ембриони?

Какво потвърждават откритите мускули на влечуги в човешките ембриони …?На възраст 7 седмици, на дребните човешки ембриони им порастват краката и ръцете, като при влечугите, което съгласно учените е удостоверение на теорията за еволюцията (HiddenTruth.site).В по-късните стадии на бременността, тези мускули изчезват, „ прераствайки “ в други мускули.Тези мускули се намират и в крайниците на други бозайници, само че при възрастни те към този момент липсват. Понякога, само че доста рядко, те могат да бъдат открити при възрастни, заради генетична “неизправност ”.Според учените, тези мускули са “дар от предишното ”. Преди към 250 милиона години са зародили първите бозайници, еволюирали от синапсиди (Synapsida) – същества, които са подклас на влечугите.

 Синапсиди
Синапсиди Мускулите, като при влечугите, са открити в човешки ембриони благодарение на най-новите високотехнологични устройства, които могат да улавят и най-малките елементи от тялото на ембриона.
Според откривателите, когато са получили сканиране на мускулната тъкан на ръката на ембриона на възраст от 10 седмици, те незабавно са видели “нещо ненужно ” там.Четете още: Части на човешкото тяло, които са станали безполезни в процеса на еволюцията Оказват се дребни мускули, наречени dorsometacarpales, които не се срещат при възрастните, и които били в ръката на ембриона сред метакарпалните кости.По-късно се оказва, че тези мускули порастват в ембриони на възраст от 7 седмици и има към 30 от тях в ръцете и краката. До 13-та седмица една трета от тях изчезват. В естествени случаи, до късните стадии на бременността, всички те изчезват.

 m2 - Какво потвърждават откритите мускули на влечуги в човешките ембриони?
Главният създател на това изследване – доктор Руи Диого, от Медицинския лицей в Университета Хауърд, Вашингтон, споделя: “Аномалиите, които се срещат, когато тези мускули са открити при възрастни, са свързани с малформации на плода. Тези „ мускули на влечуги “ като цяло са „ зрелищни “ и отличен образец за играта на еволюцията. ”Те са добавени към листата с атавистични признаци, открити при хората, които включват опашката, несъразмерен напредък на косата и други.Статия за това необикновено изобретение е оповестена в списанието “Development ”.Темата стана настояща и измежду тайните теоретици, които питат, дали това потвърждава теорията за еволюцията или нещо напълно друго … обвързвано с произхода ни от рептили …
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР