Какви ще са финансовите процеси през следващите 12 месеца, ще

...
Какви ще са финансовите процеси през следващите 12 месеца, ще
Коментари Харесай

6-ият банково-финансов форум на „Мениджър“ - за бъдещето на парите в следващите 12 месеца

Какви ще са финансовите процеси през идващите 12 месеца, ще се трансформират ли и по какъв начин изискванията за правене? Тези и още предпочитани тематики за банково-финансовата система на локално и световно равнище. Ще са в центъра на банково-финансовия конгрес „ Бъдещето на парите “, който „ Мениджър “ провежда за шеста поредна година. Събитието ще се състои на следващия ден, на 17 октомври, в „ Интер Експо център “ София с начален час 9:30 ч. и е със свободен вход след регистрация, която може да извършите .

Рамка на наситената с полемики и Fireside chat целодневна стратегия ще зададе подуправителят на Българска народна банка Андрей Гюров с откриваща тирада „ За отговорностите в процеса по приемане на евро “.

„ Голямата макроикономическа картина – какво следва “ е тематиката на първия панел , в който главните участници  ще откроят главните характерности на световното парично предложение в близкото бъдеще и каква политика би трябвало България да следва в новите стопански действителности. Панелът ще бъде модериран от основния редактор на списание „ Мениджър “ Таня Кръстева , която ще е в звездната компания на икономисти със забележителна известност и опит: основния икономист на най-голямата банка в България Кристофор Павлов , изпълнителния шеф на ръководещото сдружение „ Експат Асет Мениджмънт “ Даниел Дончев , ръководителя на УС на Института за пазарна стопанска система доцент доктор Красен Станчев и доктор Евгений Кънев , лекар по стопанска система и ръководещ съучастник на консултантска компания за сливания и придобивания,,Маконис “.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР