Както Искра.бг писа, жителите на село Твърдица бяха изненадани от

...
Както Искра.бг писа, жителите на село Твърдица бяха изненадани от
Коментари Харесай

Жителите на село Твърдица с подписка срещу докладна записка на кмета Димитър Николов

Както Искра.бг писа, жителите на село Твърдица бяха сюрпризирани от решението на Общински съвет-Бургас за създаване на обществена градина „ Грижовник “ и обявиха, че са били излъгани по време на предизборната акция от претенденти за общински съветници от ГЕРБ.

Днес поданици на село Твърдица са входирали писмо , което е съпроводено с подписка от над 200 индивида до кмета Димитър Николов и всички общински съветници, в което показват несъгласието си по отношение на построяването на в постройката на някогашната детска градина в центъра на селото.

Причината, която акцентират жителите на селото е, че по време на предизборната акция, претенденти за общински съветници са обещавали, че постройката ще се трансформира в административна постройка , която да задоволява потребностите на живущите в селото. Ще бъде построен юношески център в който да се събират младежите на селото, както и ще бъде преместено читалището и кметството.

В писмото си, хората настояват, че схващат за новите хрумвания на кмета Димитър Николов и общинските съветници от медиите и остават сюрпризирани .

Поради тази причина те се провеждат и основават подписка, която за няколко дни е подкрепена от половината население на селото.

В писмото си, жителите са изразили и възмущението си от това, че са били нападани с нелицеприятни квалификации от общински чиновници,.

Подписалите се в подписката ясно декларират, че не са срещу хората, които страдат от това заболяване , а възразяват, че това се случва зад тила им, без да бъдат потърсени за мнение по толкоз значимо за селото решение .

От Искра.бг ще продължим да следим случая.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР