Както добре знаем, Николета Лозанова има дъщеря от брака си

...
Както добре знаем, Николета Лозанова има дъщеря от брака си
Коментари Харесай

Когато Николета Лозанова е много бременна и много секси

Както добре знаем, Николета Лозанова има щерка от брака си с футболиста Валери Божинов. И защото 11-годишната Никол към този момент е огромно момиче, не сме и предполагали, че плеймейтката мисли за второ дете.
 Николета Лозанова още веднъж е без облекла...и още веднъж е супер секси
Николета Лозанова още веднъж е без облекла...и още веднъж е супер секси

Майстор на провокациите

През ноември 2023 година обаче Николета опроверга небрежно разсъжденията, като сподели, че освен е готовa за такава крачка, а и бебето към този момент е на път.  Стана ясно, че и Ники Михайлов чакат първата си рожба, откакто тя показа фотография, на която се вижда по какъв начин лежи на плажа гола от кръста нагоре и демонстрира към този момент наедрялото си коремче.

" Две сърца в едно тяло ", написа Лозанова под фрагмента. Ночакваната вест зарадва почитателите ѝ, които побързаха да я поздравят и да пожелаят на нея и Михайлов доста благополучие и фамилни наслади.

За момента още не е явен полът на бебето, само че по всичко проличава, че пораства крепко и щастливо в коремчето на майка си. Преди броени часове хубавицата показа няколко фрагмента от последната си фотосесия, на която виждаме, че с изключение на доста бременна, е и ужасно секси.

" Сърцето ми е толкоз цялостно ", написа хубавицата под серията от предизвикателни фотоси. Само за един час постът ѝ събра близо 15 хиляди лайкове, като почитателите ѝ не пропуснаха опцията да я похвалят какъв брой добре наподобява. Разбира се, откриха се и такива, които да попита какъв е полът на бебето и по кое време се чака да се роди, само че както може да се допусна, Николета за момента резервира безмълвие по въпроса.
 Бременна ли е Николета Лозанова
Бременна ли е Николета Лозанова

Отговор дава самата тя

Съдейки по огромното ѝ коремче, се обзалагаме, че щастливия ден, в който наследника им ще се появи на бял свят, не е доста надалеч.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР