Как студент без никакви доходи може да си купи два

...
Как студент без никакви доходи може да си купи два
Коментари Харесай

Алоооо, КПКОНПИ! Дъщерята на кмета на Козлодуй Маринелка Николова с нова имотна сделка, купи си 2 апартамента в Несебър

Как студент без никакви приходи може да си купи два жилището в границите на месец в скъпия курортен черноморски град Несебър, където цената на един парцел надвишава 100 000 евро?
Лесно, в случай че се казваш Глория и си щерка на кмета на Козлодуй Маринелка Николова!
Веднага след локалните избори през октомври предходната година, щерката Глория се снабдява с апартамент близо 55 квадрата във ваканционния комплекс „ Ясен “ в Несебър. Месец по-късно – на 1.12.2023 година, безработната студентка купува още един апартамент в същия комплекс. Бегла информация в Агенциите за недвижими парцели демонстрира, че цената на сходен парцел е над 100 000 евро.
Последната облага на Глория Николова е от март тази година и е втори апартамент в новоизградения комплекс Blue Danube Residence в Козлодуй и, забележете, дарен от обилно семейство. Как и за какво се случват тези щедрости в България, всеки може и самичък да си отговори.
Така 24-годишната кметска дъщеря може да кандидатства в класациите за най-имотните хора в района. Повече от несъмнено е, че е най-богатото дете в крайдунавския град и надарен вълшебник в бързото трупане на парцели. Без да е ходила на работа, като елементарните хора, и без да има приходи, тя разполага с (по реда на придобиване и откакто през 2020 година кметът на Козлодуй се опита да изхитри системата и трансферира с подаяние всичките си дотогавашни парцели на щерка си):
- апартамент с гараж в Козлодуй в ЖК-3, дарен от мама Маринелка Николова;
- къща и аграрен парцел на ул. „ Люле Бургас “ в Козлодуй, дарен от мама и баба, където до фамилната къща към този момент е построена скъпа и съвременна сграда;
- вила с аграрен парцел в „ Крушов хълм “ в Козлодуй, дарен от мама и баба;
- аграрен парцел на ул. „ Цанко Церовски “, дарен от мама и баба;
- 11 ниви с повърхност над 85 декара в землището на Козлодуй, дарени от мама и баба;
- апартамент с гараж в чисто нова кооперация в Плевен;
- апартамент в чисто новата кооперация в Blue Danube Residence;
- апартамент във в.к. „ Ясен “ в Несебър;
- втори апартамент във в.к. „ Ясен “ в Несебър;
- втори апартамент в новата кооперация в Blue Danube Residence.
Точно това демонстрира информация в Агенцията по вписванията.
Ето по този начин кметът за трети мандат в дребния, само че богат град Козлодуй Маринелка Николова продължава да натрупа благосъстояние на името на щерка си Глория Николова.
Време е КПКОНПИ да се поинтересува по какъв начин става този фокус - човек без приходи да си разрешава сходни скъпи покупки.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР