Как се готви на око? Американският готвач, пътешественик и участник

...
Как се готви на око? Американският готвач, пътешественик и участник
Коментари Харесай

Защо родните мекици са по-вкусни от американските донъти? Рори Милър в студиото на Euronews Bulgaria

Как се готви " на око "? Американският готвач, странник и участник в " Master сhef " Рори Милър споделя за традициите на българските баби и за какво родните мекици са по-вкусни от американските донъти. 

 

Не мога да заставам по 12 часа в кухнята, по тази причина взех решение да обикалям по селата и да сготвям с хората там . Ако приказваме за готвене, то не може всичко да е тъкмо, по тази причина готвим " на око ".

Преди пандемията бях в едно село - Неговановци. Разбрах, че те имат да покажат доста неща и за живота и за готвенето и по този начин се въодушевих.

В Америка е малко по-различно. Има дребни градчета, само че не и чак такива дребни обитаеми места като тук. В селото в България постоянно е доста забавно. Винаги намираш нещо ново.

Най-важните истории са първоначално. Там бях в Северозапада. Всички хора бяха доста разнообразни и забавни. Най-силни и положителни хора са бедните. Парите скапват хората.

Манджата си е гозба, само че селските манджи бяха сложни за снимане. Няма аранжиране, само че са доста вкусни.

Имам завършения и с ракия, и с вино. Селски коктейл. Или коктейл " мечка ", който е 50% вино, 50% лимонада. Повечето дядовци не пият вода. В село Челопек имаше коктейл " компютър " - 50% ракия, 50% кола. Имам предпочитание да направя няколко книги, има доста села в България, има материал и за други книги.

 

 

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР