Как българските хотели да се дигитализират ускорено, внедрявайки иновации като

...
Как българските хотели да се дигитализират ускорено, внедрявайки иновации като
Коментари Харесай

Български хотели ще внедряват изкуствен интелект, дигитален портиер и резервационни системи с европейски пари

Как българските хотели да се цифровизират ускорено, внедрявайки нововъведения като изкуствен интелект, цифров пазач и резервационни системи и по какъв начин да го създадат с европейско финансиране. На тези въпроси ще отговори уебинарът „ Иновации и европейско финансиране в туризма “, който ще се организира на 20 септември от 18.30 до 20.30 часа. Онлайн събитието се провежда от българската платформа  и е уместно за всички представители на хотели и заведения, които желаят да научат по какъв начин да аплайват за 100% европейско финансиране за цифровизация на своите действия.

Представителите на туристическата промишленост ще имат опция да се срещнат с едни от най-хубавите консултанти в областта на еврофинансирането, както и да научат повече за новаторските цифрови платформи TouchMenu, Umni.bg и Nzoom.

-->

Пламена Бобева от TouchMenu ще показа функционалностите на българската платформа за цифровизация на хотели и заведения. Тя ще опише по какъв начин потреблението на QR код може да трансформира всяка хотелска стая в комерсиална повърхност, да отстрани хартията и да даде 5-звездно обслужване с цифров консиерж (своеобразен пазач в хотел).

Как всеки хотел може да сътвори и ръководи чатбот с изкуствен интелект за уеб страницата си – ще разкрие Елица Стоилова от Umni.bg. Тя ще опише за преимуществата на чатбота, който работи 24/7, дава отговор незабавно, подкрепя маркетинга, резервациите на стаи и услуги, както и връзката с гостите.

Следващият преподавател в уебинара ще бъде Михаил Загорски от Nzoom. Той ще показа ефикасни способи за ръководство на оперативните процеси и предаване на информацията сред другите отдели в хотелите. В рамките на ревюто му ще бъдат показани чеклистовете в платформата, основана от BG service.

В събитието ще вземе присъединяване Галя Менова, от консултантска компания HumanConsulting, която ще запознае присъстващите със съществуващите благоприятни условия за еврофинансиране. Тя ще изясни на искащите по какъв начин да се снабдят и с трите цифрови платформи, без да нарушат хармонията в бюджета на хотела си.

Повече информация за уебинара и опция за регистрация има тук: 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР