Кажете сбогом на мухите в кухнята си с тази проста

...
Кажете сбогом на мухите в кухнята си с тази проста
Коментари Харесай

Мощна рецепта с три съставки се отървава от кухненските насекоми и мухите за минути

Кажете довиждане на мухите в кухнята си с тази елементарна рецепта с три съставки, с цел да отървете дома си от инсекти.

Със стоплянето на времето доста от нас ще стартират да виждат повече инсекти в домовете си, когато отворим прозорците си, с цел да пуснем пресен въздух. Една от най-лошите стаи в къщата за привличане на буболечки е кухнята, защото това е мястото, където мухите и други създания се събират, с цел да се хранят с дребните останки от храна, които можете да изпуснете на пода или да оставите на дъската за рязане.

Но съгласно един градинар има елементарен метод да се уверите, че мухите и други насекомите не нахлуват в кухнята ви тази пролет, просто като употребявате примес от три нормални домашен продукта.

В обява, споделена на страницата Garden with Barbara O'Neill във Фейсбук, се твърди, че всички вие би трябвало да прогоните буболечките от вашата градина е оцет, зехтин и шампоан. Нещо повече, можете даже да добавите към зехтина по-евтино растително масло, с цел да запазите х...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР