Кадри Нова ТВМалко комична история за агресивен щъркел разказаха хора

...
Кадри Нова ТВМалко комична история за агресивен щъркел разказаха хора
Коментари Харесай

Луковит пропищя от щъркел, който кълве автомобили

Кадри Нова ТВ

Малко комична история за нападателен щъркел описаха хора от Луковит, само че същинска. Те описват, че животното кълве калници, смъква боята и нищо не може да го прогони от колите.

Щъркелът тормози Луковит и след завръщането си в града и държанието му даже ескалира. Часове след приземяването си птицата развалила няколко скъпи автомобила. От ранно утро тя обикаля из града, кълве калници и порти и смъква боята до ламарина.


`); break case width
„ Луковитският тенекеджия*, както локалните назовават птицата, е от предпазен тип. А локалната администрация не може да предприеме никакви дейности. В момента неговата половинка мъти яйца в гнездото им, а той ѝ носи храна. Опасенията на хората са, че дребните може да последват образеца на татко си.

Местните поданици изясняват, че щъркельт им кълве колите, като обичани са му стоповете и вратите. Хората покриват транспортните средства със остарели одеяла, само че птицата съумява да ги махне. Не се плаши от кучета, нито от хора.



Птицата към този момент е пробила тавана на първокласен автомобил.

Почти 24 часа не стопира, сподели локален гражданин, който е и пострадал.

Не знаем към кого да се обърнем към този момент поради този престъпник, оплакват се хората, защото се наложило да пребоядисат колите си от набезите му през предходната година.



Започва работа заран в 6 часа и не стопира през целия ден, споделиха хората. Щъркелът е гражданин от доста години, само че това кълване по коли е усвоил предходната пролет като се е върнал. Сега хората се чудят към кого да се извърнат да им позволи казуса. На смешка разясняват, че поколението, които отглежда може да е нападателно като него и ще се наложи да се изселват.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР