кадри Нова телевизияМощна вълна на негодувание във Фейсбук заля Галена

...
кадри Нова телевизияМощна вълна на негодувание във Фейсбук заля Галена
Коментари Харесай

Нахвърлиха се срещу Галена от „Един за друг”: Даже Васил Найденов не я трогна

кадри Нова телевизия

Мощна вълна на възмущение във Facebook заля Галена и Петър от „ Един за различен ” и най-много нежната половинка в двойката. Доста фенове пишат извънредно сериозни мнения за нея, някоя я назовават подправена и интригантка. Почти сигурно множеството от неприятните мнения са от почитатели на отпадналите Дани и Петя, които упрекват Галена за отстраняването им.



В епизода двойките трябваше да скочат с бънджи. Половинката на Петър беше очевидно паникьосана, като пискам много и след самия скок. Това, че тя го посвети таман на Дани и Петя ядоса доста фенове:
`); break case width
„ Скока бил за Дани и Петя. Какво двуличие единствено! Мило Галенче, доста ти се искаше да се харесаш на цяла България, еее не ти се получи! ”

„ Супер fake е тая жена! Никога не ми е харесвала,а след предходната седмица още повече… “

„ Хем е лигава,хем е лицемерна, преиграва доста, единствено Пешо и се връзва! “



Критиките обаче не свършват дотук. Според някои, Галена е посочила цялостна индиферентност към думите на специфичния посетител в епизода – Васил Найденов. Той очарова двойките освен с песните си, само че и с мъдри размисли.



Макар да е въпрос на персонална интерпретация, фенове взеха решение, че Галена единствено е имитирала заинтригуваност към думите на именития артист:

„ Докато В.Найденов говореше на духовни тематики, „ ерудита “ Галена си чоплеше дезинтересирана панталона, само че първа скочи да го прегръща. Кухо, лицемерно парче.

„ Галена е най-отвратителна и подмолна, след служителите на реда изгони Дани и Петя, а нощес сподели какъв брой е тъпа, когато говореше Васил Найденов. “



Трябва да отбележим, че въпреки всичко множеството мнения за Галена и Петър са позитивни, а и много от феновете ги пазят от хейта.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР