Кадри: Нова телевизияЛюбопитна случка се разигра в ефира на Нова

...
Кадри: Нова телевизияЛюбопитна случка се разигра в ефира на Нова
Коментари Харесай

Румен Бахов от магистралата: Искам да преместя този симпатичен охлюв, но ще ме санкционират

Кадри: " Нова телевизия "

Любопитна преживелица се разигра в ефира на " Нова телевизия " тази заран. Репортерът Румен Бахов се включи от сектор на Автомагистрала " Тракия " във връзка тапи на изхода на София заради ремонт.



След като завърши тематиката той се загледа в охлюв край пътя. " Нека да отдадем дължимото, в действителност пролетта е пристигнала. От 15 минути следя този приветлив, извънредно обаятелен охлюв, който се оглежда и гледа кой ли е изхвърлил толкоз доста отпадъци по банкета на пътя тук под мантинелата. Един дребен, приветлив охлюв. Радвам му се, просто му се веселя на този охлюв. Някакси желая да трансформира местообитанието му и да го преместя на по-чисто място, но пък съгласно закона за запазване на околната среда и биологичното многообразие, в случай че го преместя от естественото му местообитание, ще бъда глобен. Но уповавам се, че той самичък ще се спремести ", сподели Бахов.



От студиото на утринния блок се включиха Мира Иванова и Виктор Николаев. " Не го пипай, несъмнено му е забавно там и се чуди за къде вървят всичките тези хора ", прикани го Мира.



" Аз съм доста спокоен, че можем и научно-популярен канал да създадем за природата и местообатинията на охлювите ", добави Виктор.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР