кадри Нова телевизия, bTVПопулярното шоу “Един за друг образно казано

...
кадри Нова телевизия, bTVПопулярното шоу “Един за друг образно казано
Коментари Харесай

“Един за друг” изгуби зрители: Аман от кухни, обръщаме на “Аз обичам България”

кадри Нова телевизия, bTV

Популярното шоу “Един за различен ” нагледно казано стъпи изкривено с епизода си, излъчен в петък. Още като видяха началните фрагменти, доста фенове освен се ядосаха и смениха канала, а даже изкоментираха действието си в обществените мрежи. А повода се оказа много забавна.

Това, което накара мнозина да извърнат от Нова телевизия на bTV, беше кулинарния темперамент, който закупи конкуренцията във Вилата на Любовта.

Аудиторията се оказа покъртена и от играта, която включваше конкуренция за бързо ястие сред мъжете. Нагъването на храна за време естествено не беше изключително приятна панорама. Освен това регламентът ѝ се оказа леко чудноват, което подразни феновете.
`); break case width


И отрицателните мнения заваляха:

„ Не стига, че има 389 предвания за готвене, а и тука готвене и ястие, аман! “

„ Съжалявам. Бяхте ми обичано предаване, само че този сезон сте цялостна досада. Превключвам на „ Аз обичам България “.

„ Сценаристите, през днешния ден доста се изложихте! Нещо забавно не можахте ли да измислите?! Каква е тая скотщина, която излъчвате?! “

„ Съжалявам, само че тук ме изгубихте,предпочетох „ Аз обичам България ”! Много дразнеща, нагласена игра и въобще за какво играят един против различен, а не се класират по време, не че и то не е нагласено! “



Друга причина за отказването от „ Един за различен ” евентуално е прекомерно обърканата снитуация във Вилата на Любовта, където към този момент две двойки имат статут на “призраци ”. За тези, които не гледат толкоз концентрирано предаването, то към този момент взе да става прекомерно комплицирано. Даже водещият Емо Чолаков призна, че толкоз оплетена обстановка не е имало в никакъв случай в “Един за различен ”.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР