Кадри ФБ и Нова ТВГолемият църковен празник Сирни заговезни“ бе

...
Кадри ФБ и Нова ТВГолемият църковен празник Сирни заговезни“ бе
Коментари Харесай

Хелс китчън гостува на Троян за Сирни заговезни

Кадри ФБ и Нова ТВ

Големият църковен празник „ Сирни заговезни “ бе маркиран уместно във всички краища на България. В последната седмица преди започване на Великия пост се отбелязва Сирница или Сиропустна неделя. Това е време, когато се любуваме на храна, която нормално е неразрешена през постния интервал, като сирене, яйца, мляко и млечни артикули.

Този ден е прочут със своите антични традиции и ритуали, измежду които е и паленето и прескачането на огън за здраве, прочут като сиреници.

Тази традиция се смята за мощен ритуал за изпъждане на злите духове и филтриране на околната среда.
`); break case width
Хелс китчън, като едно кулинарно риалити не може да пропусне да означи този празник, който е обвързван с храната и постенето по-късно.



Много негови почитатели са ги забелязали на площада в Троян, където екип и участници са се присъединили в тържеството на местите поданици. Караваните са се разположили навръх централния площад на града и съгласно мнения на присъстващи желанието да проследят онлайн е било голямо. Доста разочаровани има за това, че не от продукцията не са помислили за присъстващите на площада, които също са желали да се допрян до участниците.



И е такава навалица че чакахме час и половина да стартира и се оказа че няма микрофони и нищо не се чуваше и се отказахме, изцяло пропиляно време, а сме почитатели. Благодаря само че не.

Можеше да има озвучаване и даже екран за прожекция на момента, с цел да има видимост и чуваемост за феновете. Но очевидно не влиза в политиката на предаването и хората бяха единствено зяпачи!
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР