кадри bTVЗа много българи идеята да направиш кулинарен шедьовър от

...
кадри bTVЗа много българи идеята да направиш кулинарен шедьовър от
Коментари Харесай

Скандални кренвирши в „Мастършеф“, шеф Кустев пак бута Лора напред

кадри bTV

За доста българи концепцията да направиш кулинарен шедьовър от кренвирши си е чисто и просто оксиморон – комбиниране на взаимоизключващи се понятия. Но по силата на рекламните контракти и в търсене на по-широка аудитория тъкмо това предизвикателство насочи журито в “Мастършеф ” на участниците в предаването.



Евтиният артикул, който доста българи ядат единствено в краен случай, трябваше да стане основа за изкушения, които да убедят взискателните съдии, че занимание готвачите могат да създадат от нищо нещо. В тенджери и тигани внезапно дружно с малотрайните салами се появиха аспержи, гъши дроб, синьо сирене и какво ли още не, което надали някой би поставил дружно с тях в действителния живот.



Въпреки парадокса на задачата, множеството участници съумяха да създадат ястия, в които да вкарат и кренвирши. В някои от случаите те си останаха ненужна добавка, най-често невидима и включена просто тъй като такава е задачата. Според началник Кустев, началник Таралежков и “шефът на шефовете ” Сарафов най-хубавите чинии бяха на Марианна, Петя и неизменимата Лора.


Лора упорства да я оценят като готвач, не по хубост
Поредната висока оценка за миската още веднъж разсъни съмнения, че предаването е нагласено в нейна изгода. В началото на готвенето началник Кустев съобщи сякаш единствено пред сътрудниците си в журито, че в случай че някой направи десерт от кремвирш, непосредствено ще влезе в топ 3.



И ето че – изненада. Лора направи не друго, а конфитюр от кренвирш, придавайки наслада на всекидневния артикул. Разбираемо, началник Кустев я обсипа със суперлативи, като назова представянето ѝ “голям скок ”.



Междувременно самата Лора съобщи, че не желае да бъде подценявана поради външния си тип. “Мисля, че потвърдих, че мога да сготвям ”, сподели тя.



Зрителите обаче не престават да са на мнение, че флиртаджийското ѝ държание е главен фактор за високите оценки, изключително от началник Кустев.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР