Кадри БТВЯсни са и финалистките в романтичното риалити Ергенът“. Останаха

...
Кадри БТВЯсни са и финалистките в романтичното риалити Ергенът“. Останаха
Коментари Харесай

Само блондинки на финала на „Ергенът“

Кадри БТВ

Ясни са и финалистките в сантименталното риалити „ Ергенът “. Останаха три дами – Надежда, Йоана и Магдалена да се борят за успеха. Неочаквано за феновете бе това, че отпадна Валерия. Тя бе измежду фаворитките на Алек много дълго време.

Трябваше да оправя първо предишното си, преди да мисля за бъдещето, сподели на прощаване Валерия. Разочарована съм, че си потеглям тъй като изпускам мъж като Алек. Имам още върху какво да поработя. Вярвам, че някой ден ще се случи и на мен тази обич. Въпреки, че си потеглям, ще остана с извънредно позитивни усеща и страсти, тъй като това бе в действителност едно прелестно прекарване. Съжалявам, че си потеглям, само че това е реалност.


`); break case width
Веднага откакто стана ясно, че трите дами остават, те се счепкаха, стартира остарялата ария на нов глас. Ясно е, че не се харесват и са съпернички, само че Алек ги събра тъкмо тях да си вършат компания последните дни в имението.

Както всички дами до момента и Валерия си имаше поддръжка на открито и несъмнено много хора, които не я харесват. С присъединяване си и държанието си в имението докара разнопосочни отзиви за себе си.



Всичко и доближаваше на Валерия, доста добре ги опозна всички съпернички, само че най-много ергенин0, не му се върза както направиха каките, държа се на състояние и с това завоюва благосклонностите на болшинството от коментиращите! Браво момиче, бъди щастлива и направи благополучен някой който в действителност заслужава!

Не, че я одобрявам, само че се държа най зряло от всички останали кифли!

Единственото момиче, което си излезе с достолепие. Браво, Валерия! Тя разбра,че Александър е въздух под налягане и му сподели с мълчанието си доста!Но той се оказа задоволително обикновен и нарцис с цел да го разбере! Даже не пожела да го целуне най-после!Искаше да си тръгне от това гнездо на двуличие! Браво момиче! Най- дребната с най- огромно достолепие.



Тя ми беше любимка!! Най-малка, само че се държа най-достйно!! Не се лигавеше, и не се набутваше като дъртите!

За да поемеш напред, би трябвало да забравиш предишното,мило момиче!
В началото се държа безочливо и грозно,но се понаучи от тук там,че би трябвало да си,по обрана!
Желая ти благополучие, нека намериш своя принц.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР