Кадри: бТВСтанислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра

...
Кадри: бТВСтанислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра
Коментари Харесай

Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ

Станислав Кертиков продължи по прочувствен метод блестящата си игра в „ Стани богат “ довечера.

След като се настани още веднъж в стола на благосъстоянието, водачът на аероплан съумя да допре сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието за какво е решил да взе участие в телевизионната игра по бТВ.

„ Тук съм, не тъй като знам, че знам освен това от другите и че съм почитател на доста забавни и любопитни обстоятелства, а по-скоро поради един детски спомен за моята баба, която към този момент не е сред нас, и за която, вие, господин Кънчев, бяхте нещо като най-голямото забавление “, стартира Станислав.
`); break case width


Тези негови думи бяха последвани от бурни овации и въодушевиха водещия, който не скри, че се е почувствал като Сократ.

„ Ако мога да употребявам тази чуждица, като хайлайта на нейния отруден ден тя се грижи за мен и моята братовчеди. Основно готвеше и доста се уморяваше, и когато бях дребен с нея всяка вечер гледахме вас и се опитахме да отговаряме на въпроси. Мисля, че когато бях дребен, бях по-добър с въпросите, в сравнение с в този момент “, добави Станислав, който е работел също като барман, сервитьор и екскурзовод.

Играчът не се затрудни с въпроса за 1000 лв.: „ Какъв вид електроцентрала е „ Марица изток 2 “? – АЕЦ, Топлоелектрическа централа, Водноелектрическа централа, ПАВЕЦ, и правилно заложи на втората алтернатива.



При въпроса за 1500 лв. обаче той употребява първия си жокер: „ Кой крайник на коня е вдигнат на статуята на Царя Освободител в центъра на София “? – Двата предни, Левият челен, Десният челен, Нито един. На помощ от публиката бе привикан Румен Иванов, който към този момент си е тръгвал с тлъста сума от шоуто, и той вярно насочи приятеля си към четвъртата алтернатива.

Последва осмия въпрос: „ Кой артист бе упрекнат за слабата продажба на електрически автомобили във Англия “? – Вин Дизел, Силвестър Сталоун, Роуън Аткинсън, Джони Деп. Тук Станислав позна, че е Аткинсън, откакто го свърза със скеч на любимеца си Мистър Бийн.



Играчът заключи сумата от 3000 лв., а за нея бе запитан: „ С нападението на Ирак против коя страна през август 1990 година стартира войната в Персийския залив? “ – Кувейт, Йордания, Пакистан, Израел. Широката усмивка на водача издаде, че той знае правилния отговор, който е акцията „ Пустинна стихия “ на Саддам Хюсеин против Кувейт.



Въпросът за 5000 лв. бе: „ Поради каква причина нито един планинар не изкачва връх Еверест през 2015 година “? – Нов налог, Стачка на шерпите, Земетресение, Държавен прелом. Участникът изиска “50:50 “, само че откакто компютърът остави първата и третата опция, той реши за по-сигурно да използва третия си жокер. Това се оказа умно решение и Петко Стоянов от София му оказа помощ да продължи напред със земетресение.



Впоследствие се разбра, че Станислав не знае отговора на въпроса на 10 000 лв., само че му се играе и по тази причина рискува: „ Кой е единственият човек, от който се твърди, че се е страхувал наркобаронът Пабло Ескобар “? – Роналд Рейгън, Аугусто Пиночет, Баща му, Гризелда Бланко.



Кертиков уточни Рейгън, само че отговорът бе Черната вдовица Бланко, и по този начин той завоюва 3000 лв..

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР