Кадри БТВСледващата седмица приключват всички риалити формати, които гледахме всяка

...
Кадри БТВСледващата седмица приключват всички риалити формати, които гледахме всяка
Коментари Харесай

Кой да знае? отново стартира

Кадри БТВ

Следващата седмица завършват всички риалити формати, които гледахме всяка вечер към този момент три месеца. Ще научим кои са спечелили в Хелс китчън, дамата на сърцето на Алек в „ Ергенът “ и най-хубавият подражател от „ Като две капки вода “.

Затова и от БТВ оповестиха, че връщат на екран едно занимателно предаване, което сграбчи злителите за малко време.

Снимките на „ Кой да знае? “ към този момент стартират, а пърото лъчение от сезона е на 20 май. От шоуто дават обещание още веднъж да забавляват феновете с непредвидените си въпроси и любопитни обстоятелства.
`); break case width


Много смях, оспорвана конкуренция и нови познания ни дават обещание в новия сезон Милица Гладнишка, Христо Пъдев и Александър Кадиев.

Зрителите ги чака доста смях и познания. Знам, че феновете също залагат, връщат си излъчвания, с цел да ги гледат още веднъж, сподели пред камерата Милица.



Спомените ми се върнаха и си споделих: „ Христо, за какво ти три месеца не чете всички енциклопедии на света. “, разяснява и другият капитан на тим Христо Пъдев.

С всеки нов епизод и водещият научава по нещо ново.

Въпросите са и странни, и любопитни и занимателни, сподели Сашо Кадиев. Тук е многообразие и празник. Плюс това научаваме и доста нови неща. Няма къде другаде да научиш. Въпросите, които се задават в кой да знае са в действителност доста занимателни.



Хубавото е, че можем да си вършим каквото си желаяме – да пеем, да танцуваме, да се сбием. Няма никакви спирачки “, приключи Гладнишка.

„ И просто се забавляваме, и ни е кеф, добави я Пъдев.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР