Кадри БТВОт както стана ясно решението на Алек Младенов да

...
Кадри БТВОт както стана ясно решението на Алек Младенов да
Коментари Харесай

Алек Младенов: Не ме интересуват мненията на хората

Кадри БТВ

От както стана ясно решението на Алек Младенов да не избере нито една от двете дами го разкостиха от кое място ли не. От обществените мрежи го заливат мнения, както и посетители, поканени в малкия екран да му желаят пояснение.

Какво направи бе брат? Изглеждаше, че направи всичко това поради майка си, започнаха нападателно няколкото дами и един мъж, всички обиграни в риалити формати или водещи в подкасти.


`); break case width
Много твърдо, умерено и уравновесено Алек посрещна тази нападателна при започване на диалога вълна против него.

Фалшиви обещания не съм давал. Решението го взех доста преди майка ми. Добутах до финала със тактика. Нито една от тях не ме докосна прочувствено. Затова съм влезнал, да си намеря моя човек. Не съм заречен ярко бъдеще на никой. За мен приоритет е какво желая аз.

Не е проблем, че го правиш, а по какъв начин го правиш, сподели Елена от сезон 2, която оказа се е прясно изоставена от досегашния си другар и към момента не е преодоляла тази контузия.

Той в детайли им отговори на въпросите, само че твърдо и решително водеше диалога, без да се остави да го въвлекат в конспирация по отношение на майка му или девойките. Успя най-после да ги убеди, пък и феновете в неговата си позиция.



Той просто не се влюби!
В нито едно от 26-те девойки!
Ако се беше влюбил същински, въобще нямаше да го мисли и да „ избира “, нито в този момент да „ разтяга локуми “ в ефира на btv.
Не че го извинявам! Просто мисля, че е приел присъединяване си като чисто персонално предизвикателство от сорта „ да забележим к’во ше стане “. Е, отиде, видя и си потегли.
И …. по този начин.

Е, за какво го нападате в този момент????
До през вчерашния ден какво ли не говорихте за всичките девойки, по какъв начин ли не ги обиждахте, в този момент по Алек, ами никоя не му легна на сърце, по добре по този начин, а не цялостен живот да съжалява????

Много добре постъпи, сподели си мнението и за двете, няма смисъл да ги лъже.

Но правилно е, че се изсипа и много отрицателна сила към него и постъпката му. Като че ли такова отношение не е непознато за българската жена.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР