Кадри БТВФиналът в танцовото шоу Денсинг старс чука на вратата

...
Кадри БТВФиналът в танцовото шоу Денсинг старс чука на вратата
Коментари Харесай

Натали или Дара ще стане победител в Денсинг старс

Кадри БТВ

Финалът в танцовото шоу Денсинг старс чука на вратата и наддаванията за двойката, която ще завоюва този сезон започнаха. След яростна борба, на край сили ще премерят Дара и Джими, Натали Трифонова и Димитър, доктор Неделя Щонова и Атанас, и олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова и Тодор

Очаква се Натали Трифонова и сътрудникът й Димитър да завоюват първото място този сезон.


`); break case width
До момента Трифонова, която е и водеща на предаването „ COOLt “ се оправя повече от прелестно на танцовата сцена. Затова съгласно слуховете първото място, което й е отредено няма да е натрапчиво и нелогично.

Но не всичко зависи от гласовете на журито. Предаването върви и с гласоподаване от феновете, само че въпреки всичко има подозрения, че побутването на Натали ще й помогне да завоюва. Но Натали е борбена и ще направи всичко допустимо дружно с колегата си да показват най-хубавото от себе си пред аудиторията на танцовото шоу.



Натали, Д-р Щонова и Дара са най – положителните, съвършени и всякога се потвърждават на дансинга! Ивет Горанова непрестанно я толерират и бутат /какво като е шампионка/. Натали, заслужава купата!!!

Натали заслужава да е на край! Страхотна! Уникално красиви танци танцуват със Димитър!

Аз се удивлявам на Наталия и Дара! Красиви, грациозни, артистични, пластични, издръжливи и положителни!!!

Ако има почтеност, то първото място и премията би трябвало да се разделят сред Натали и Дара – доста надарени и доста красиви млади девойки, приятност за сетивата във всяко отношение! Всичко друго ще бъде фалш и то МНОГО огромен!

Натали и Дара! Най-добрите заслужават да са на финала!Успех и на двете хубавици!

Това са мненията на почитателите на предаването, които мислят, че и двете заслужават да са на върха след всичко, което демонстрираха.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР