кадри БНТВ българското футболно първенство има чужденци, които играят за

...
кадри БНТВ българското футболно първенство има чужденци, които играят за
Коментари Харесай

Батков: Чужденци ритат за 500 евро, наши футболисти стават като Георги Семерджиев

кадри Българска национална телевизия

В българското футболно състезание има чужденци, които играят за 500-600 евро заплата, българи за толкоз не можеш да хванеш, това съобщи по Българска национална телевизия Тодор Батков като представител на публичния съвет към БФС. В предаването на Георги Любенов той разказа доста трагична картина на това, което се случва с младите български футболисти, които не намират място в професионалните тимове.

От всеки набор има към 400-600 български футболисти, които навършват 18 години и към този момент са се обрекли на футбола. Ако са приключили учебно заведение, а някои не са, оценките са им ги писали ей по този начин и те друго не мога да вършат, изясни Батков. От всички тези младежи място във футболните клубове намира единици, акцентира той.


`); break case width
Бившият началник на „ Левски ” разяснява, че доста от тези неуспели футболисти потеглят по неприятен път, като даде за образец наказаният на 20 години за гибелта на две блъснати девойки Георги Семерджиев.



„ Юношите са положителни футболисти, само че какво от това, като не намират място в тимовете? ”, сподели още Тодор Батков.

„ Гледам финала за купата, в двата тима има по двама българи. Свири химна, футболистите не знаят какво става ”, разяснява с отчаяние той. Батков съобщи, че би трябвало да се върне изискването в тимовете да играят през задачите мачове наложителен брой наши играчи.

„ Не съм срещу цвета на кожата, само че на всички места в чужбина има такива правила ”, акцентира той.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР